Bilbatteri dött tidig upptäckt och avsluta ovana

I allmänhet, bilen batteritid på 2-3 år, kan den ursprungliga bilbatteri använda mer än tre år. Faktum är att många nya ägare har orsakat att batteriet förlorar ström snabbt på grund av felaktig användning av små vanor.

glömmer att stänga av lampor och fordonselektronik

När parkering stall, glömmer att stänga innerbelysningen, som är mycket lättare att göra den nya ägaren av ett litet misstag. När batteriet har förbrukats över natten kan det vara strömlöst när som helst och bilen kan inte startas. I det här fallet, om villkoren tillåter, kan du försöka ladda batteriet. Om det fortfarande inte fungerar kan batteriet behöva bytas ut. Försök att inte använda CD, inte cigarettändare och annan elektrisk utrustning i fordonet inte startar, driver processen är också mindre mängd fordonselektronik.

glömt att stänga av luftkonditioneringen
slocknar

Mästare Li påpekade, de flesta ägare inte är vana att släppa ut luftkonditioneringen eller luftkonditionering startar automatiskt när bilen startas, vilket kan orsaka tändningen varje gång du öppnar bilen efter luftkonditioneringssystemet kommer att börja arbeta automatiskt, konsekvenserna är ett direkt resultat av fordonets momentana effekten lasten är för hög, batteriet är ett slags långsiktig förlust.

korrekta vanor bör vara, innan den når destinationen varje gång, först stänga av A /C-knappen, låt den kalla vinden och några minuter för att säkerställa torkning inuti luftkonditioneringssystemet, minska uppfödning av bakterier. Stäng sedan av klimatanläggningen innan du stänger av bilen. Efter varje körning, starta klimatanläggningen igen.

lyssna på ljud
ström när tomgång

Om din bil ljudsystem har modifierats, utrustad med ett kraftfullt ljud, så var försiktig. Master Li påpekade att om du inte har en bil, lyssnar du på högdriven ljud vid tomgångshastighet också en mycket hög belastning på batteriet.

Ofta startar fordonet

Överskrid inte 3 sekunder varje gång motorn startas. Om den första uppstarten misslyckas, skynda inte för att starta igen vid denna tidpunkt. Från bilens arbetsprincip kommer det kontinuerligt att starta motorn vid denna tidpunkt definitivt att batteriet blir överladdat och skadat. Befälhavaren föreslog att tidsintervallet mellan omstart bör överstiga 5 sekunder.

förutse Batteri & ldquo; strike & rdquo; gångaren

Mästaren påpekade att, i allmänhet i slutet av batteriets livslängd, kan ägaren göra en skillnad i körupplevelsen, såsom parkeringen ett par dagar för att upptäcka slå elden, ökad bränsleförbrukning, luftkonditionering under sommaren med bilen känner bördan, tunga fordon, ökad bränsleförbrukning avsevärt och så vidare. När batteriet ägs i ungefär två och ett halvt år ska batteriet testas under rutinunderhåll, vilket kan förhindra det.

Lämna ett svar