Bil skönhet reparation bluff Har du fallit i en fälla?

                

Med förbättring av levnadsstandarden har bilar länge varit ”lyxvaror” och blivit livets ”nödvändigheter”. Samtidigt som du njuter av den bekvämlighet som bilen medför, kommer också bilägarnas problem. Ett bekymmer är bilen påträffas under underhållstjänster och ldquo; & rdquo; sådana fällor utan tvättmedel med vanligt rengöringsmedel, luddiga, att utvidga omfattningen av underhåll & ldquo; mindre krämpor som allvarlig sjukdom Medical & rdquo; och så vidare.

Vissa konsumenter kan hållas i mörkret även om de slaktas och luras. Bilen ”skadad” var ursprungligen irriterande, och låt de svarthjärtade underhållsarbetarna ställa upp, det kallades en eld.

Underhåll & ldquo; fälla & rdquo; a: obehörig användning av en annan person blev påkörd av en reparations

& ldquo; när in i bilverkstad är bara några kilometer 11111, en siffra jag minns mycket tydligt, Men när jag gick för att hämta bilen nästa dag blev antalet kilometer 11270. ”Offentligheten har en Buick LaCrosse, eftersom han skrapades på vägen, körde han in i en närliggande autoverkstad. & Ldquo; Jag hade bråttom den dagen, den första bilen på bilverkstad, för att nämna igen nästa dag, vem vet min bil var de privat användning. & Rdquo; Shen Yue sade & ldquo; där den natten en vän ringde mig och sa att han såg min bil i Jinhua, frågade om jag var på en affärsresa, hade en vän tänkt fel, sedan se några kilometer förändrats, att veta Någon har öppnat min bil privat. & Rdquo;

egen bil reparerades som en reparationsverkstad personal & ldquo; & rdquo;, privat Shen Yue var mycket arg, var tvungen att hitta bilverkstad ägare teorin, men eftersom det inte finns några bevis, plus Chefs inställning är mycket bra, och äntligen är den borta. ”Bilar skickas för reparation, inte för privat bruk. Den här gången kan jag bara erkänna att jag är otur, jag kommer inte att gå till den bilverkstad igen nästa gång. & rdquo;

Det är inte ovanligt att underhållsvagnen används som en privat bil av den automatiska verkstadspersonalen. Montera ägaren Mr Wong hade berättade för reportrar att hans bil på reparation station Underhåll hade han just tankas innan man går in, plocka upp bilen när fann mindre halv grid olja. Även om ägaren är arg, men i det här fallet, kan ofta inte hitta bevis kan ägaren bara känna igen oturen.

experter Vapen:

Ibland på grund av särskilda skäl, var tvungen att lämna bilen på bilverkstad natten, brist på god tro om den andra parten, konsumentens rätt att veta, skulle rätten till rättvis handel vara svårt Få skyddad. När ägaren går till reparation är det bäst att uppmärksamma kilometern och oljemätaren och ta bilder för att lämna bevis. Om du upptäcker att fordonet har använts bör du förhandla med personalen i garaget för att skydda dina rättigheter.
zh-CN”],null,[1],zh-TW”]]]

Lämna ett svar