Newbie behöver veta hur man gör servostyrning plötsligt misslyckades

För två dagar sedan fick en väns telefon sade hans bilnycklar skruva fast tala om för honom att svänga runt rattens klicka på det, ett sådant problem Personer som känner till bilens prestanda är små problem, men för dem som bara kör, kan de vara dumma. Många får körkort varje dag. När du har fått ditt körkort kan du köra bilen och börja på vägen, men det är inte nödvändigtvis att förstå hur mycket av den grundläggande sunt förnuftet att använda bilen.

Jag har precis köpt en ny bil hur man slår elden ah? hur plötsligt bakdörren inte skulle öppna inifrån? hur man inte öppnar bagageluckan? Jag brukar stöta på många ägare att ställa en liknande fråga, då Det är möjligt att fordonet själv inte har något problem alls, bara för att ägaren inte förstår bilens funktion eller orsakas av felaktig drift.

Automatisk bil hängande D blocket att lansera

Många bilister tidigt öppna automat, felaktigt växel på & ldquo; D & rdquo ;, & ldquo; R & rdquo; starta fordonet, men fann snabbt Jag kan inte starta det. Faktum är att detta är säkerhetsinställningen för fordonet. Den automatiska överföringen måste placeras på ”P & R” eller ”N & rdquo;” block för att starta. Dessutom hänger den allmänna automatiska bilen inte bilen tillbaka till ”P & rdquo; blocket kan inte dra ut bilnyckeln. Denna typ av situation kommer inte att hända när ägaren står upp på morgonen, men det händer när föraren stannar eller väntar på en paus. Om ovanstående situation inte kan startas, kolla på redskapet.

rattlås

inte vrida ratten, är också en viktig twist inte rör sig, hur är detta på väg? Många nya ägarna stött på en sådan problem. Faktum är att det är mycket enkelt. När bilen är avstängd, låses ratten automatiskt. Detta är en enkel stöldskyddsfunktion. Denna situation uppstår inte varje gång tändningen, vanligtvis efter att fordonet startat med nyckeln, är ratten naturligt olåst, vilket många ägare inte förstår. Ibland är ratten placerad i en vinkel vid parkering, och den här vinkeln händer bara att vrida nyckeln och kan inte låsas upp. Vid denna tidpunkt ska ägaren lätt vrida nyckeln i höger hand, vrid ratten i vänster hand, och ratten kommer naturligt att låsa upp.

batteriet är dött

morgonen innan arbetet kommer vissa ägare att finna att fordonet inte kan startas, är detta förmodligen batteriet ingen elektricitet. Efter att ha kört på natten glömmer ägaren ibland att stänga av lamporna och radioen och parkerar sedan fordonet i garaget eller parkeringsplatsen. Som ett resultat, efter att bilen slutat för en natt, var elen i batteriet uttömd vilket ledde till att fordonet misslyckades att starta. Om det är ett manuellt redskap kan du hänga upp växeln för att hjälpa vagnen. Efter ett visst avstånd kan bilen börja. Den automatiska bilen kan bara startas genom att låna batteriet från andra bilar.

styrning plötsligt misslyckades

Vissa ägare för bekvämlighet, parkering från arbetet, inte ratt avkastning, men vid sidan av döden, så parkera bilen hela natten. Faktum är att detta är skadligt för fordonet, vilket kan orsaka läckage av rörledningen på ena sidan av boosterpumpen, och ibland till och med ett rörbrist på platsen. Bilens styrhjälp är hydraulisk. När ratten dödas på ena sidan, kommer rörledningen på denna sida att bära mycket press. Försök att inte döda ratten i mer än 15 sekunder.

Lämna ett svar