Trepunktsföreskrifter för nybörjarekörning Läs först bruksanvisningen

                

bekant med innan du kör till bruksanvisningen

Daily: Nu de nya ägarna mer och mer, det finns några öppna under en längre tid bilägare för användning av fordon också inte är bekant med vissa, särskilt några de så kallade nya förare att köra Studenten är bara ut, darrande i bilen Shihai, stött på ett litet problem lite nervös: den kvinnliga ägare, måste du först vara uppmärksam på vad dessa nykomlingar att köra den

Chen Gang? . Dessa människor behöver utveckla goda körvanor, först av allt är att se instruktionsboken, självstudier och praktik, är några av de funktioner för varje bil annorlunda, men bruksanvisningen kommer att ge detaljerad användning av egenskaperna hos varje fordon Och försiktighetsåtgärder, var noga med att läsa noggrant och kom ihåg. Till exempel kommer en del människor inte bekämpa helljus, vet inte hur man ändrar en ljus, vet inte hur man öppnar dimljus och blinkers är dessa frågor bundna att använda, men också relaterad till trafiksäkerheten, så se till att vara bekant med teori och Öva på körning.

Hur man hanterar oljelampalarmet

Företagsrapport: Om fordonets oljelampa larmar, vad ska föraren göra?

Chen Gang: Fordonet har en oljelampvarning vid körning Fenomen, vilket indikerar att motorsmörjningssystemet kan vara ett problem. Om smörjsystemet inte ger tillräckligt med olja eller inte alls levererar oljan, kommer det att orsaka allvarliga skador på motorn.

funnit maskinen ska sluta omedelbart kontrollera larmlampa, först kontrollera oljenivån, ta bort oljestickan och sätt sedan in torka, och sedan dra ut vätskenivån på oljestickan observation, bör som normalt skuggade. Om oljenivån är låg, sätt olja till det normala läget och starta motorn för att se om den fortfarande larmar. Om oljelampan inte larm, betyder det att oljan saknas. Efter tillägget kan du köra. Om du fortfarande har ett larm, är det bäst att be servicestations underhållspersonal att lösa det.

parkering färdigheter

Daily: nybörjare bör uppmärksamma vid parkering

Chen Gang 😕 Välj parkeringsläge till höger, så lite som möjligt för att sluta blockera människor in och ut, eller yrke Platsen för någon annans parkeringsplats. Stanna inte i närheten av höstackarna eftersom du kör länge, eftersom utloppsrörets temperatur är för hög, speciellt för turboladdade bilar, är det lätt att tända elden. Försök att inte stanna på en stor sluttning. Dessutom, för att stoppa ljuset på natten, är många nykomlingar utsatta för sådana misstag, det vill säga glömma att stänga av lamporna efter att ha stoppat på natten. Vissa bilar är konstruerade för att hålla ljuset i mörkt tillstånd när flammen är borttagen och lamporna inte är avstängda. Om det inte är avstängt kan bilbatteriet vara uttömt på en natt. Det är också glömt att stänga av inredningen. Även om strömförbrukningen är liten är det inte säkert för brottslingar att tydligt se föremålen kvar i bilen.

Lämna ett svar