Oljeläckage är en föregångare till bilens fel. 6 typer oljeläckage

                

På varje stadium av bilen finns det risk för oljeläckage. Oljeläckage är en föregångare till bilens fel, så du kan inte vänta och se den.

De flesta av de nya biloljeläckagen är bana i aggregatet. Passformen är inte bra och delarna är inte på plats. Tätningar som oljetätningar, oljekuddar och koppar kan inte användas för att blockera tätningen. Äldre bilar är oftast läckor orsakade av tätningsfel på grund av slitage eller åldrande.

Det kommer att finnas oljespår i oljeutsläppet. Här ska jag prata om analysen av oljespåren, och sedan bestämmer oljan att oljan spårar. Vi vet att det finns fem typer bensin, motorolja, bromsvätska, växellådsolja och boosterolja i bilen. Jag kommer inte introducera färg och lukt av bensin. Oljan är bronsad och har en hög viskositet.

oljeform sex typer

splash olja: upp och ner runt spåren, oregelbundna och stort område.

Ming oljeutsläpp: stor satsning sjunker under snart ha en stor strand spår av olja, mellersta olja, omgiven av gradvis tona,

droppar oljeutsläpp: little sjunker under det kommer att vara över tiden Stor strandoljespår, svart i mitten men ingen olja, bleknad runt,

Hängande olja: Häng alltid oljan i läckan, dropp inte. Men under lång tid kommer det att finnas små strandoljespår under, men det finns ingen olja i mitten, men den blir gradvis bleknad.

Olja Läckage: Inget läckage av oljedropparna som omges av en svart in ofta spår av olja, i enlighet med graden av infiltration, samt bland svart fyra veckor gradvis tona och svaga spår av olja är helt och hållet en av de punkter .

mulet oljeutsläpp: läckage av olja och skillnaden är inte klart läckagepunkter, bara svaga spår av olja, målat mörkgrå blir en våt yta.

Noggrann inspektion av oljespåren

När oljespåret analyseras är det lätt att bestämma oljespåret.

Om du slutar efter första halvleken på marken har hittat spår av olja, måste du noga kolla, öppna motorhuven, tryck ut oljeutsläpp, droppar oljeutsläpp, oljeutsläpp hängande i mitten av de mörkaste funktionerna för att titta upp Det måste finnas en läcka någonstans. Varför säger jag & ldquo; & rdquo;? Någonstans eftersom & ldquo; någonstans & rdquo; är inte nödvändigtvis sant läckor, men läcker ut från oljeutsläppet kommer att tas bort vid den lägsta punkten längs väggen.

Till exempel läckage i svänghjulskåpan finns två sannolika, inte äger svänghjulet inte läcker olja och vänster är motorns vevaxel oljetätning det är rätt styraxeln en växel tätning, om du har fel bestämning Det är uppenbart att vevaxelns oljetätning läcker, men du bär växellådan. Åh, naturligtvis luktar den erfarna mästaren lukten och känner den. Men vi har inte förmågan, vi behöver bara veta att den felaktiga växellådans arbetskostnader inte ska betalas.

läckande oljeutsläpp Yin behöver inte upptagen reparera

oljeläckage, oljeläckage mulet bara måste titta på vilka delar av misstänkta platser som är i allmänhet mest i sömmarna. Vissa gör bara det själv tight på de relevanta skruvar på linjen, det finns skruvar formkrav, kan du stöta på när du tillfrågas specifika frågor, naturligtvis, inte vissa delar av oljan inte finns, kan du se spår av olja är fel stänk på det, ingen problem.

Oljesprutan måste repareras omedelbart, annars kommer det att orsaka en stor katastrof. Det är bäst att kolla oljeutsläppet, till exempel, skrapning chassit skada oljetråget kommer att ha en & ldquo; Ming Oil & rdquo; släppa, den här gången i en nödsituation kan du använda tvål för att ansluta söm, vara uppmärksamma på att oljelösningen Titta inte mindre än varningslinjen, kör tillbaka och reparera omedelbart.

Läckageolja och oljeläckage är i allmänhet inte upptagna att reparera. Så länge du lägger det i ditt hjärta, tas det ofta när du reparerar andra projekt. Eftersom reparation & ldquo; oljeläckage, mulet Oil & rdquo; arbetskraftskostnaderna vara mycket högre än kostnaden för material, inte betalar, garanti undantag

Lämna ett svar