Experter hjälper dig. Vad ska jag göra om kontrollpanelens fellampa lyser?

                

Kontrollpanelens fellampa? Många kan bara se prestanda för dessa olika färgindikatorer när de öppnar nyckeldörren och slår på strömmen, men de ignoreras ofta. Fram till en dag kommer de här glömda lamporna att lysa igen. Vid den här tiden kan du ha glömt vad det betyder. Du är angelägen att ringa och fråga dig. Vad betyder ljuset på den här mätaren? Kan du öppna den? & rdquo; och liknande. Xiaobian har blivit vana vid ett sådant telefonsamtal, så jag är fortfarande beredd, lugnar mig och tittar på den artikel som Aika har förberett för dig. Jag tror att du lugnt kan hantera oväntade situationer!

Bilen i den elektroniska åldern har gjort stora framsteg när det gäller kontrollen av hela bilen. Bilens olika tillstånd kommer att visas på instrumentpanelen i form av indikatorlampor och utrustade med multifunktionsdisplay. Det kommer också att finnas motsvarande textmeddelanden på bildskärmen på bilen. Så länge du förstår innebörden av grafiken som visas av dessa indikatorer kan du veta vad som hände med din bil och vad du ska göra.

Faktum är att dessa innehåll kommer att beskrivas i detalj i bilens manualer, men tyvärr läses dessa stora och tjocka bilhandböcker sällan. Det, många människors bilhandböcker ligger bara tyst i djupet i dubbeldrivna handskfacket, även om du stöter på problem, är det svårt att tänka på dess existens, och graden av förståelse för dessa indikatorer på mätaren, de flesta människor också Håll bara på funktionsintroduktionen när du säljer leveransen.

Lämna ett svar