Beroende på bilen, omfattande analys av den verkliga orsaken till AT /MT bil flameout

                

Flameout anledning

1, de automatiska modellerna transmissions

automatiska modeller transmissions inte lätt stänga fenomen, och manuella modeller överförings på grund av drivnivån är inte hög, kan ofta Det finns ett fenomen av flameout. Men utesluter inte automatisk växellåda bil kommer inte att stänga av fenomen, är den främsta orsaken till att användningen av dålig kvalitet bränsle (många bensinstationer för att skörda enorma vinster som säljer oren olja) leda till kolavsättning motor Flameout.

2, dessutom, av skäl Flameout ny bil (automatisk växellåda) inträffar främst på grund av körskicklighet är inte tillräckligt skicklig, är en annan möjlighet bil eller motorolja problemet, men för en ny bil, motorn Själva problemet är mindre troligt, och det mesta är orsaken till oljekretsen.

3, den sista för de gamla modellerna är dessutom till orsaken Flameout körskicklighet inte tillräckligt skicklig, men det är användningen av undermåliga kvaliteten på motoroljan som ett resultat av kol set slocknar.

autopilot Felsökning:

Obs vanliga plats: För automatiska fordon transmissionsstal fenomen orsakas eller användning av dålig kvalitet bränsle. Först gå till en vanlig bensinstation större högvärdig olja, till exempel, med hjälp av 97 bensin, även om priset är mycket dyrare, men du kan skydda din bil ett längre liv och en god övning i kraft. Vissa bilägare är emellertid angelägna om att lägga till olja nr 90. Även om priset är lägre kan det finnas problem i framtiden. Den andra är kvalificerad till stora bensinstation

praxis :! Vänster tag i ratten för att stabilisera den riktning (eftersom det inte finns någon hjälp, så se till att fast stabilisera), höger fot hårt på bromsen för att minska hastigheten så mycket som möjligt, då aT snabbt slå N intervallväxling, (notera: Alla måste vara återtändning i N-området inte är D /R /P-profil, etc., annars bilen eller slå elden, eller orsaka skador på bilen sändning), sedan Dra in nyckeln och antänd igen, och vrid sedan AT-växeln till D-läge för normal körning.

manuell felsökning växellåda:

1, för nybörjare, är halvvägs Flameout inte ett nytt ämne, den huvudsakliga metoden för att snabbt utesluta springa efter att förbättra sina körkunskaper.

2. Använd högkvalitativt och högkvalitativt bränsle.

3, rengör oljevägen noggrant, inklusive bränsleinsprutare, gaspump, bränsletankar och så vidare. Det kan vara att kvaliteten på oljan du lägger till räcker inte, det finns för mycket lim, oljekretsen är blockerad och oljan är inte slät.

4, orsaken till felet för bilar tomgångstillstånd främst på grund av avstannade för mycket damm i luften, när motorn går på tomgång motorn och strypventilen kroppen har många loci avsättning av smuts när överdriven ansamling av smuts, motorns tomgångshastighet kommer att vara för låg, dålig stabilitet av tomgång, inträffar tomgång vid körning. Lösningen på det här problemet är enkelt: rengör endast tomgångsmotorn.

5, är olja slät, det kan lätt leda halvvägs Flameout.

6, på grund av stigande oljepriser, tillsammans med återkomsten av många människor är intresserade av & ndash; & ndash; cykling, går till jobbet ökat, så framväxten av en ny parkeringsplats inte långvarig användning. Faktum är att parkera inte länge. Vid lång parkeringstid bör du göra ett noggrant underhåll före återanvändning, byt olja, maskinfilter etc., och kontrollera bränsle, krets, etc., beroende på vad som är lämpligt. Ditt fordon kan orsaka smörjning eller kretsproblem på grund av långtidsparkering.

I korthet, om det är en ny eller gammal bil, oavsett om det är automatlåda eller manuell växellåda, är en veteran eller nybörjare, plus det bästa av hög kvalitet olja vid tankning, värt ännu dyrare, så att du kan skydda din Motorn undviker kolbelopp. Dessutom är regelbundet underhåll också viktigt, och det kontrolleras ofta om oljekretsen och kretsarna är blockerade.

Lämna ett svar