Inte alla ärr kan reparera auto glas reparation Full Detaljerad

                       Familjebilar [Idag] kunskap om ägaren av arbetserfarenhet främst för bilglas, är det känt, är bilglas uppdelad i två typer: en är ett laminerat glas för framruta, den andra är för sidan härdat glas fönster och bakruta. Anledningen till denna skillnad är främst med hänsyn till behovet av att möta den främre vindrutan komplexa väg, om härdat glas är lätt på grund av effekterna av lokal sten och blir fragmenterad, härdat glas och laminerat glas kommer inte bara att effektivt förhindra lokal jämförelse effekterna har också reparerbarhet, och därför mer lämplig som en främre vindrutan.
Eftersom den främre vindrutan kan repareras, då alla såren kan reparera det svaret är nej, uppfyller endast den främre vindrutan följande villkor är repar 😕
1, beror positionen för punkten för brott, kan den fastställa vitaktig läge i glaset, om det inte är nödvändigt i kampen gropar eller plast, och andra svarta områden av reparation.
2, beror på skadan, om det finns ett mönster och förlänga huvudsiktlinje (förarsidan) skulle ha en direkt ersättning glas inne, om det inte finns någon förlängning av spannmål brottpunkter har varit få och små reparationer kan göras om det förlängs sight huvudskåra men inte mindre än 10 cm och kan utökas för att göra punktering dispense arrestability.
idag tog vi i en liten serie av glas reparatörer reparera hans skadade bil, då vi som driftteknikern att titta på hela främre vindrutan reparationsprocessen det.

Lämna ett svar