Bilfärgskador på beröringsfärg som lär sig små problem kan inte ignoreras

                

När den nya bilen anländer, är den mest sårbara färgen. Om du oavsiktligt gnider den, eller om du tvättar din bil slarvigt kommer färgen att skadas. Vanligen mindre repor, färgen är vit. Det var den målade ytan är repad, men inte avslöja primer, finns det inget behov bättringsmålning. Efter slipning med grovt vax eller några fler vaxer, kommer reporna långsamt att försvinna.

gnuggar lite allvarlig, om vi kan se färgen på den underliggande primer, vänligen titta på ärret stället. I allmänhet, stötfångare, speglar och en del bil hjul ögonbryn dessa delar är plast inte rostar. Det finns inget stort problem förutom ful. Om du inte fyller på färgen ser du ägarens begäran. Men om dessa allvarliga sår visas på andra delar av kroppen, behöver den en bättringsmålning, eller ens en liten brott, kommer stål börjar rosta, till den tiden, är det svårt att ens upp måla rost.

Det är också nödvändigt att välja kvalificerade professionella färgsprayar för färgfärg. Det finns ingen perfekt teknik målare, ingen hög temperatur dammfri måleriet, är det omöjligt att få en tillfredställande färgeffekt. Också för att påminna alla, inte tro några av de reparation företag annonserade den så kallade ursprungliga färgen reparation, är det omöjligt. Anledningen är enkel: den ursprungliga målningsprocessen är att genomgå en hög temperatur bakning vid 200 ° C. Om en sådan process på färdiga fordon måla bilen av rädsla för att inga delar överkomligt. Därför när den används upp måla måla är avsedd för låg temperatur bakning, måla med den ursprungliga inte samma sak.

För det andra beredas färgen på den raffinerade färgen före reparationen. Skäl som redan nämnts, beroende på hur lång tids användning, måla fordonet har börjat blekna, tona upp måla helt beroende på den ursprungliga bilfabrik, kommer att producera en klar färg. För att matcha fordonets nuvarande färg så mycket som möjligt kan den bara justeras. Förutom färgen inte visas så mycket som möjligt, även om endast en liten bit av kroppen behöver bättringsmålning, fordonsunderhållspersonal kommer att sätta alla i samband med re-sprutning. Till exempel finns det ett behov av att fylla den plats på dörren, då reparationsarbeten kommer ofta hindrar gnugga för sektorn, den övre halvan av fläkten eller fläkten vid dörren halvfullt spray. På så sätt är det inte lätt att se det om det finns en liten färgskillnad.

Lämna ett svar