Automatisk start-stopp-system kan spara bränsle? Hur man använder är nyckeln

                

Audi är den första som visar att alla nya Audi-bilar som säljs i Kina från och med 2012 kommer att vara fullt utrustade med automatiska start /stoppsystem för fordon och energiåtervinningssystem. Enligt tekniska experter, ”i den meningen är de mikrohybrider som effektivt minskar energiförbrukningen och koldioxidutsläppen. & rdquo; Nyligen har alla Audi-modeller som säljs i Tyskland utrustats med ovanstående två system. Miljöteknik ursprungligen tänkte bara visas på high-end modeller, reportrar nyligen positivt överraskad att hitta i det land där 10 miljoner egna varumärken sedan som den nya Familia började Changan CX30 automatisk start-stopp-system successivt att aktiveras. Naturligtvis är det här automatiska startstoppsystemet för bränsleekonomi.

Men kinesiska konsumenter känner inte till den här nya tekniken. Låt oss först förstå den nya tekniken för automatisk start-stopp-system. Auto experter säger att automatisk start och stopp av motorn automatiskt stängs av när bilen är tillfälligt parkerad under körning (till exempel, väntar på ett rött ljus). När det är nödvändigt att fortsätta, startar systemet automatiskt motorns system. Motorens automatiska startstoppsystem är de snabbast växande miljötekniska teknikerna de senaste åren, speciellt lämpliga för stopp-och-gå-vägar. Industrin räknar med att 50 procent av nya bilar i Europa år 2012 kommer att vara utrustade med ett startstoppsystem. Enligt rapporter kan detta system uppnå 15% bränslebesparande kapacitet under stadsförhållanden.

automatisk start-stopp-systemet är enkelt att använda, direkt med bromspedalen så länge som fordonet står helt stilla efter ca två sekunder, kommer motorn att stängas av automatiskt tills trampa på bromspedalen, kommer motorn att förbli stängd . En lång lossa bromsarna eller vrida på ratten, kommer motorn automatiskt och omedelbart tändning, gasspjäll och kan startas omedelbart, stoppa hela processen i D tillståndet.

automotive experter sade direkt injektion motorn är mer lämplig för tillämpning av tekniken, så användning av ett fordon utrustat med denna konfiguration, måste uppmärksamma användningen av högkvalitativ olja, annars kommer det att påverka användningen av systemet.

Lämna ett svar