Geely tryck än 1,5 T 1.3L direktinsprutning turbomotor

har lanserat sin egen liten förskjutning turboladdade motorer under eget varumärke trend, Beijing Auto Show, Geely uppvisade också en 1.3L turbo Den superladda direktinsprutningsmotorn, och dess prestandaparametrar har nått eller till och med överskridit den nuvarande 1,5T-motorn.

Den här kodnamnet 4G13TD motor från Geely Powertrain-serien och beta; plattform, tillämpning av mer avancerade turboladdning och direktinsprutning teknik, maximal effekt på 114kW /5500rpm, maximalt moment 225N & middot; m /1500-4900rpm, eller effekt nådde 87.8kW /L. Sådana prestandaparametrar har satts på marknaden under muren 1,5T, 1,5T och jämförbar med BYD direkta insprutningsmotor.
turboladdad motor på grund av termisk belastning är relativt större, så att god värmeavledning är en nödvändig förutsättning för att säkerställa normal drift av motorn. För detta ändamål denna motorolja för att minska drifttemperaturen genom tillsats av oljekylare, och oljekylaren kyles av motorns kylmedel.

om turboladdaren oljeledningen vi ser från motorblocket för att åstadkomma smörjning och kylning för höghastighetsrotation av turbinen, turboladdaren av motorn, oljekylaren Och några av rörledningslayouterna är mycket liknar den 1.5M-motorn som vi har demonterat.

Sammanfattning:

på skärm eller en teknisk prototyp, men jag är rädd att det kommer att officiellt tas i drift under 2013 eller ännu senare, bara från prestandaparametrar perspektiv, är det verkligen mycket bra, det Efter massproduktion kommer den också att användas i Geelys kompakta bilar och till och med i medelstora bilar.

Lämna ett svar