Var en kunnig bilägare, nybörjare bil reparation praktiska färdigheter Daquan

                

Generellt sett finns det inget förhandlingsrum för storskaliga verkstäder. Vi säger ofta att affären är mobbning: fabriken är stor och fart är bra. Även om fabriken inte är representativ för alla aspekter, men åtminstone vad gäller skala och teknisk styrka. Medan vägkanten är väldigt billigt är det ofta svårt att lösa problem när de inträffar.

1 trick 😕 Känn dig själv

ägare undrar

välja vilken bilverkstad reparation

ägare Liu bil strax efter garantitiden Det fanns några oväntade små problem, vilket gjorde honom väldigt upprörd. Var ska jag gå för att reparera bilen? Butiken är billig och butiken är dyr. För att spara pengar vill jag gå till en liten butik, men jag är orolig att ”inga bra varor är billiga”, gå till storaffären och jag vill inte spendera mer.

Det här kan göra det?

Expert tvivlar

Var noga med att välja en pålitlig reparationsservice fabrik, denna tillförlitliga nyckeltal inklusive kvalitet, pris, storlek, fordringar och så vidare.

Generellt sett finns det inget förhandlingsrum för storskaliga verkstäder. Vi säger ofta att affären är mobbning: fabriken är stor och kraften är stor. Även om fabriken inte är representativ för alla aspekter, men åtminstone vad gäller skala och teknisk styrka. Medan vägkanten är väldigt billigt är det ofta svårt att lösa problem när de inträffar.

Så fortfarande måste välja en vanlig bilverkstad, men lite mer laddad än vägkanten butik, men det kommer att ge en mycket säker, långsiktigt engagemang för kvalitet på denna avgift ägaren lite mer, är detta Mycket värt.

2 slag: avlägsna förflutna attack

ägare undrar

bokningstjänst är bra

ägare Wang sade att han var särskilt upptagen, vill boka tid underhåll? kan inte veta det kommer en annan inte vara några problem

expert tvivel

telefon och bokningssystem sparar inte bara underhåll tid, men också känslan av de första kunderna.

När du bokar underhållsarbeten med reparationsverkstaden, var noga med att beskriva felen i bilen så detaljerad och tydlig som möjligt för att få vägledning från teknikerna i verkstaden. Genom utbyte och underhåll av växt operativ personal, kan vi inte bara hitta kvalitet reparera anläggningen anställda, men också för att förstå den tekniska nivån av växtunderhållstekniker: en utmärkt servicetekniker när frågade felförhållanden bör ta sig besväret, i detalj, Eftersom endast på detta sätt kan domen på orsaken till misslyckandet underlättas. Tvärtom är den perfunktoriska, hastiga kommunikationen, noggrannheten i sin felhantering tvivelaktig.

3 slag: väl medveten

ägare undrar

inte reparera bilen träffade skygga förmodade

ägare Wu erfarenhet av att hantera verkstaden? efter att ha lidit representerar: & ldquo; en huvudvärk omnämnande verkstad, hur kan jag göra & rdquo;

expert tvivel

före reparation, se till att först anpassa sin mentalitet? I allmänhet, när bilen är out of order, kommer den att påverka dina känslor mer eller mindre. Osäkra känslor påverkar din bedömning. Detta gäller särskilt för bilreparationer. Dessutom innan reparationen, se till att öppna sin egen bil till en grundläggande förståelse för den tekniska utvecklingen, såsom brännolja plus vilken klass, vilken typ av olja, frostskyddsmedel och vilka kvaliteter de drivande och fordons köregenskaper och så vidare.

4 stroke: var beredd på

ägare undrar

dagen kan inte plocka upp bilen Hur kan jag göra

ägare fröken Gu sa hon nyligen körde vägen? reparation, men verkstaden sa fel inte kan lösas samma dag, måste du lämna din bilfabrik, vilket gör fröken Gu nervös, är bilen deras & ldquo; & rdquo;, livsnerven på verkstaden, han kunde inte se, hjärtat är inte praktiskt. Expert tvivlar

bästa körsträcka vid den tidpunkt då ägaren av fordonet i växten tillsammans med verkstaden, den ungefärliga platsen för pekaren bord bensin, utseendet på fordonet, reservhjul och verktyg för att bekräfta inspelningen. Var noga med att ta värdesaker från bilen för att undvika tvister.

5 slag 😕 vaksamma

ägare undrar

nya bilar måste gå till de utsedda reparationsverkstäder gör

Mr Hong sade ägaren, köpte han efter bilen, frågade försäljaren honom att utföra reparationer och underhåll i sin bensinstation, Mr Hong har andra planer, en av bensinstationen ganska långt från sitt hem, är inte lätt, det andra är känslan av 4S butiken tillbehör och arbetskraft är dyra Och en av mina vänner är att öppna ett garage, jag vet inte om jag kan behålla och reparera i en väns butik.

Experter förklarar tvivel

När vi köper en ny bil rekommenderar tillverkarna några 4S speciella reparationsstationer. Dessa reparationsstationer är bättre än de professionella servicestationerna i varumärket. Tillbehören är också från den ursprungliga fabriken, det är en av anledningarna till att vi valde 4S reparationsstation. Men ju mer viktig orsak är att den nya bilen ägarens handbok anger att om ägaren av fabriken garantitiden inte underhåll reparation station utses anses ett avstående från rätten till garantianspråk. Om din bil inte har gått ut ur garantin måste du därför gå till tillverkarens utvalda 4S-butik för rutinunderhåll, underhåll bör också vara så att du undviker problemet med att bli tillverkarens undantag.

Den godkända servicestationen hos tillverkaren har dock en bra punkt. Så när vi kommer till en reparationsstation är det mer mogna sättet att inte göra affärer med dem omedelbart, utan att lugna sig och sitta i vila och titta närmare och lyssna. Det viktigaste är att observera kommunikationen mellan andra bilägare och reparationsstationen eller för att få reda på nödvändig information via andra kunder.

Dessutom har experter också påminna ägare, viktiga delar när reparera en bil vara noga med att använda originaldelar, oavsett vilka tillbehör, se till att låta reparera anläggningen efter avslutad anges på underhållsintyg.

Lämna ett svar