Däck bula bäst automatisk kylning minns vattenstänk kyla

Efter en kort fjäder temperaturen stiger snabbt, varma sommaren kommer snart. På sommaren, för att bibehålla bilen, utöver kylning, kommer fler bildäck att dyka upp på grund av principen om ”termisk expansion och sammandragning”. Inför denna situation, många ägare tror intuitivt & ldquo; hälla kallt vatten på & rdquo; kylning är det bekvämaste sättet, utan att veta det skulle vara kontraproduktivt att bemästra några däckhärdningsmetod är mycket viktigt. Utmärkt på

välj kvalitetsdäck

orsakar en hel del punktering, är däckets prestanda försämras den skyldige. När däcket slits ut gradvis, blir stålskiktet gradvis trötthet, och slitbanans åldrar är dess prestanda bunden att försvaga. Därför måste vi i den varma sommaren först försäkra oss om att vår bil använder ett högkvalitativt ”hälsa” däck.

Kontrollera alltid däcktrycks

I den brännande sommarsolen, varma däcket i kontakt med marken, om det högre trycket däcket, sannolikt orsakar en punktering. Därför experter rekommenderar ägarna att köra vid höga temperaturer inte låta däcktrycket är för högt, 4S butiken för att utföra nödvändiga kontroller.

vald nyans parkerings

om de befinns däcktemperatur, är för hög däcktrycket, inte kan tömmas och tas att hälla kallt vatten läge, välj skuggan ska sluta, däcktemperaturen, faller trycket.

Accelerera inte, bromsa plötsligt

Utför inte onormal acceleration, plötslig bromsning och plötslig styrning vid körning. Eftersom ett sådant körläge gör att däcket blir kraftigt deformerat, är det lätt att bära för snabbt, vilket gör att däcket brister.

Lämna ett svar