Energibesparing är kung. Hondas nya generationens drivaggregatanalys

                

Tala om Honda, vad tycker du om dina vänner? Förmodligen Accord och CR-V, kanske du inte vet. Honda inhemska försäljning av komfort kända, medan det i Europa är Honda riktmärket för japanska sportbilar, den supersportbil, motorcykel racing termer, men det finns en Honda NSX och CBR-1000 och andra verk. Och den officiella Hondas utmärkta, naturligt aspirerade motor som stöder dessa.

I slutet av förra året Honda släppt kallas & ldquo; EARTH DRÖMMAR TECHNOLOGY & rdquo; nya drivlinesystem, från information som för närvarande finns tillgänglig för att se den nya drivlinan systemet kan sänka bränsleförbrukningen För att uppnå bättre prestanda, vilka insatser gjorde Honda för att uppnå detta? Låt oss först titta på de tekniska egenskaperna hos EARTH DREAMS.

EARTH DRÖMMAR Teknisk översikt:

1. Bensinmotorer mer energi

familj inklusive ny generation motorer 660cc, 1.3L, 1.5L, 1.8L, 2.0L, 2.4L , 3,5L och andra nivåer. Den nyutvecklade motorn kommer att anta en mer oval förbränningskammare med kolvtoppen och satin gjord konvex lillaxel för vevaxeln utformningen av fintandad, förväntas skära 15% torrvikt. Publicerad den
2011 Tokyo Motor Show nya motorn

vari, DOHC motor med 660cc och VTC (kontinuerligt variabel ventil tidsstyrning) teknik, för att förbättra intaget effektivitet, en kompakt förbränningskammare för att förbättra Termisk effektivitet. Genom att förkorta cylindercentrumavstånd, och vikt av cylindern och växelaxeln kommer att minska vikten av monomer jämfört med den konventionella motorn genom 15% eller mer av motorn, är bränsleekonomin förbättras med 10%.

1.3L ~ 1.5L motor med VTC och direktinsprutningsteknik baserad på Atkinson cykeln DOHC, VTEC teknik, drastiskt reducera friktion. 1.8L ~ 2.0L Atkinson-cykel-motor med direktinsprutning och på grundval av DOHC, VTEC teknik, insugnings- och avgassidan anordnade VTC, från att införa EGR-flödet, drastiskt reducera friktion.

Vad är Atkinson-cykeln?

Atkinson-cykeln är ett högt kompressionsförhållande, lång expansionsslag i förbränningsmotorens arbetscykel. Eftersom denna cykelstruktur är mer komplicerad valde alla Otto-cykelmotorn. Den mest typiska motortekniken är cykeln av sug-kompressionsförbränningsutvidgningsutblåsning. Och Otto registrerat ett antal patent, så Atkinson tvungna att utveckla en förbränningsmotor utan användning av en kuggrem och kamaxeln. Atkinson-motorn använder enbart ett svänghjul med en vevslänk för att uppnå fyra slag.

Atkinson och egenskaper hos motorn kan fördröjas med ventilstängnings intag, avgaser från den del av insugningsventilen under kompressionstakten, reducerar inloppsluftmängden. Moderna Atkinson cykel motor (Atkinson-cykel-motor) användning av elektroniska anordningar och organ för styrning av ventiltiderna intag, förbränningen i cylindern av expansions olja /gasblandningen volymen större, varigenom kraftorgan kan göra mer effektiv användning av bränsle . Eftersom Atkinson-motorer har svagare prestanda och hög bränsleekonomi, används de alla i hybridkraft.

specifika hybrid 2.0L motor, pumpen elektronisk hjälpbandet avbryts, vilket minskar friktionen. Elektronisk VTC används för att uppnå optimal styrning av motordrift. 2.4L motor med direktinsprutning och VTC basis DOHC, VTEC teknik, komplett låg friktion. Effekten och bränsleekonomin för en enda motor ökar med 5% och maximalt vridmoment ökar med 10%.

3.5L motor med direktinsprutning och en ny ventilkonstruktion SOHC VTEC och VCM på basis av jämförelsen med den konventionella motorn, bränsleekonomi ökade med 10%, kraft ökning med mer än 5%. Av olika sparsamma motor i förhållande till föregående, relativt små förändringar 3.5L VCM-motor.

där förändringar: data som ges från ovan, en ny serie av stora förändringar i motorn att viktminskning, minska friktionen, direktinsprutningsteknik. Förbättra bränsleeffektiviteten för lägre bränsleförbrukning. För majoriteten av konsumenter, den senaste motor ge dig den största visuella upplevelsen ska vara tystare. För miljöavdelningen kommer utsläppen av den nya motorn att vara lägre.

Lämna ett svar