Prata om några missförstånd i bilreparationsprocessen

Det finns vissa missförstånd i bilunderhåll. Dessa fel är gradvis bildas i den låga nivån av biltillverkning, bilverkstäder bakåt teknik, brist på medel testning era. Under de senaste åren, med den snabba utvecklingen av vetenskap och teknik, med den utbredda användningen av nya material, ny teknik, ny teknik, design och tillverkning av fordons kraftigt förbättrad feldetektering och diagnosteknik har mognat bil, bil reparationsprocesser ständigt uppdateras. Men släpar medvetenhet bakom utvecklingen av vetenskap och teknik, fordonsunderhåll återstående missförstånd finns en stor inverkan på dess prestanda är följande:

1. rädd inte rädd för hög motor vattentemperatur låg. Vattentemperaturen är tillräckligt hög för att hitta orsaken, medan den låga vattentemperaturen anses vara normal. I själva verket är den moderna bilmotor vattentemperaturen låg vilket orsakar stor skada, kommer blandningen inte brinner fullständigt, effektminskning, ökad bränsleförbrukning och orsaka dålig smörjning, kan också orsaka alltför stora utsläpp.

2. Ventilutrymmet är större än småpunkten. I själva verket, är en stor ventilspel ventillyft filial öppning inte tillräckligt, brist på eller dålig inloppsluft avgassystem, bara för att minska motoreffekten.

3. Ju mer olja du lägger till desto bättre. Jag tror att motorn plus oljan inte borde vara mindre, och det är lätt att bränna lageret när man lägger till mindre. Faktum är att tillsatsen av olja har orsakat skador på motorn, särskilt den lutande motorn och V-typmotorn. Det vill säga öka rotationsmotstånd hos vevaxeln, vevstake, och för att öka olje stänkte på cylinderväggen, vilket resulterar i ökad koksförbränningsanordningen. Om motorns olja ökar så minskar motorns effekt, ökar slitaget och orsakar att utsläppet överstiger standarden.

4. Tom smörjning är inte tillförlitlig. Att fettfyllda inre navet, kan garantera smörjning av hjullager, endast lagerfett belagd run tom nav smörjning försäkrad, måste fylla tomrummet i mitten av fettet navet. Egentligen är detta inte bara ett slöseri med fett, men också påverka lager kylning och smörjning av lagret utan skadliga Lee.

5. Klyftan i brytaren är större än den lilla punkten. I själva verket är för stor kontaktgapet, är kort slutningstid minskar tändspolens primärsidiga ström, vilket orsakar en svag högspänningsgnista, vilket gör att motorn lätt att starta.

6. Tändvinkel eller injektionsvinkelvinkel Ningda Tänd inte antändningsvinkeln för stor, lätt att detonera. Motorn knackar, stora skador på kolven, som allvarligt påverkar livet och startmotståndet av motorn ökar.

7. Lås upp bilen under underhåll och vara säker. Med förbättringen av nivån av tillverkningen har bildelar moderna livet kraftigt förlängd, kommer fri demontering störa den redan inkörd med gott skick, de delar av livet reduceras kraftigt. Idag, när detekteringen av fordonets felsökningsteknik är perfekt, om du inte hittar några uppenbara fel i komponenterna eller enheterna, demonterar du dem inte.

Lämna ett svar