Vad ska jag göra? Hur ska jag hantera däcket efter att det har punkterats

                

Första hjälpen formeln: avfyra en pistol upp

Det vanligaste sättet är att binda däck reservdelar däck Seru Te grotta systemet remsor, däckreparationsverkstad mästare brukar kalla det avfyra en pistol-typ patch däcket. Den största fördelen med denna metod är snabb och bekväm, bara några minuter, och behöver inte bända bort däck fälgar och avfyra en pistol-däcktyp reparation defekter är inte hållbart nog, och också svårt att klara av ett stort sår, och därför Vanligtvis endast som ett tillfälligt botemedel.

Plug-in: Klistra in

Det finns också ett sätt att fixa däcken. Den så kallade stickningen är att avlägsna det skadade däcket från stålringen. Efter att ha hittat såret appliceras ett speciellt däckgummi från det inre skiktet på däcket för att slutföra fällan. Fördelen med denna metod är att du kan vara på en större sårläkning, är nackdelen fortfarande inte hållbart nog, efter en period av översvämningar och höghastighetsdrift visas reparation av läckan igen.

Terminologi: Brandtillägg

De mest grundliga reinkarnationsåtgärderna kallas ofta brandtillägg. Också brand upp för att bända däcket, och sedan fäst vid en dedikerad lindad rå film, och sedan baka såret med en bakningsmaskin, är däcket tills den gröna filmen helt bundet. Fördelarna med brandkompensation är mycket hållbara, och du behöver inte oroa dig för att upprepa läckor. Men det har också brister, det är höga tekniska krav på konstruktion, eftersom värmereglering när bakning är inte bra, kan det däcket brända, men också en allvarlig deformation, som ett resultat, kan skada däcken Det är stort.

Professionella påpekar att metoden att reparera däck är olikartad, men inte allsmäktig. Om däcket väggen såret verkar större än 1 cm, eller ett föremål såsom kronförstärkningspunkteras, vilket resulterar i stort hål så är det i allmänhet föredraget eller ersättas med nya däck. Eftersom ett sådant däck inte bara är svårt att kompensera, men effekten efter tillägget inte är lugnande, låt det gå i pension.

När det gäller hands-on har många automatiska däckreparationsmedel på marknaden vissa effekter, men de har också starka begränsningar. Till exempel, om de fångade däcken läckt ut, blir det svårt att arbeta. Den största nackdelen med denna punkteringstätande är mycket frätande, eller båda fälgar aluminiumfälgar, kommer det att finnas stillestånd större skada, medan resultatet av denna skada är en direkt följd av fälgarna utan däck tätningsmedel Strängt leder till luftläckor.

Lämna ett svar