Ventilationssystemet fungerar inte som orsakar och underhåll

fordonsventilationssystem utan värme kan delas upp i två skäl: För det första, motorns kylsystem orsakade av, en fattiga kontrollmekanismer fungerar på grund av varm luft. Vid reparation måste vi först bestämma vilken orsak som orsakas och utför sedan motsvarande reparation. Bestämningsmetoden är enkel, titta på två små tankvärmare inloppstemperatur, om två rör är tillräckligt varm, innebär luftvolymkontrollen är beskrivna problemet, tvärtom, om de två kallvattenledningar, eller ett värme-on Cool, beskrivningen är ett kylsystem problem.

kylsystem problem som kan uppstå där:

Första termostat termostat normalt öppen eller öppna tidigt, kylsystemet förtid stor cirkulation, medan yttertemperaturen är mycket låg Speciellt när bilen är igång, kommer den kalla luften att snabbt kyla antifrost, motorns vattentemperatur kommer inte upp och den varma luften blir inte varm.

Den andra försvinner eller skadas vattenpump pumphjulets rotation, är inte tillräckligt av flödet av varm luft som strömmar genom den lilla tanken, värma upp berget.

Det tredje är att motorkylsystemet har luftmotstånd, och luftmotståndet gör att kylsystemet svänger, vilket resulterar i hög vattentemperatur och ingen varm luft. Om det alltid finns en gas i kylsystemet är det troligt att cylinderhuvudets packning är skadad och gassystemet är anslutet till kylsystemet. Om varmluftsbehållarens inloppsrör är mycket varmt och utloppsröret är kallare, bör denna situation blockeras av den lilla lufttanken. Värmertanken ska bytas ut.

kupévärmare är användningen av varm luft fläkt för att värma små vattentank blåses in i hytten, om beloppet inte är tillräckligt vind eller kall luft fördelning är inte bra, så att värmen distribuera liten tank värmaren inte kommer ut, för Kommer att temperaturen i den varma luften inte komma. Kontrollera först om filtret är smutsigt och täppt, rengör det och byt ut det vid behov. Kontrollera sedan varje växel på fläkten och varje växel måste nå tillräckligt med hastighet. Om vredet till värmaren läge, är tillräckligt stor luftvolym, är vindriktningen också normalt, att den blåser ut vind, är tankvärmare reglerspjäll krysskabel utanför varm och kall luft, varm luft pumphjul är skadad, och så är utanför klaffen, Efter att felet tagits bort kommer den varma luften att värmas upp.

Lämna ett svar