Var är bromsfel upptäckt? Sju diagnostiska metoder för att reparera maskinen

                

fordonsbromsar för ett fordon i rörelse, spelar det en roll att skydda säkerheten för personer i bilen, fel på bromsarna eller höghastighetsfordon kommer att leda till uppkomsten av oförutsägbara fara, är det möjligt att förutsäga bromsarna så snart som möjligt orsaken till felet, liksom för ägare Det är mycket viktigt för människorna inne i bilen. Idag introducerar Xiaobian fyra möjliga orsaker till bromsfel och de gemensamma sju diagnostiska metoderna för de flesta nätoperatörer.

Orsak till fel:

1. Det finns ingen bromsvätska i huvudpumpen.

2. Den huvudsakliga pumpkoppen är trasig eller trappad över.

3. Pumpskålen är trasig eller trappad över.

4. Bromsröret är kraftigt brutet eller foget är urkopplat.

diagnostiska metoder:

1. Vanligtvis bromspedalens höjd är för låg, dålig bromsprestanda. Kontinuerlig eller ben sparkar bromspedalen och höjden kommer att ökas för att förbättra bromsverkan förklaras med bromstrumfriktionsplattor eller huvudcylinderns tryckstång kolv och gapet är för stort.

2. När bromsen bibehålls, pedalhöjd om långsam eller snabb nedgång, vilket indikerar att bromsledningen någonstans bristning, är den förseglade fogen fel eller dåliga tätningsHylsor, vilken returfjäder för mjuk eller brutet , eller huvudpumpkoppen, förklädeförseglingen är dålig, returventilen och oljeutloppsventilen är inte bra. Du kan först steg på bromspedalen för att se om det finns läckage av bromsvätska. Om utsidan är normal kontrollerar du subpumpen eller huvudcylinderfelet.

3. Kontinuerliga sparkar bromspedalens höjd fortfarande är för låg efter den andra och fotbromsen, är huvudcylinderns kolv inte tillbaka, är att bromspedalen och huvudcylindern tryckstång Stötdämparens inverkan är att huvudpumpskålen är trasig eller returfjädern är för mjuk.

4. Kontinuerliga sparkar bromspedalen är något ökad höjd och en bomb sexiga, beskrivning infiltrerade luftbromsledning.

5. Kontinuerliga sparkar, rider i slutpedalen, pedalen känsla och ingen reaktionskraft, som beskrivs huvudcylinder bromsvätskebehållaren kammar allvarliga förluster.

6. kontinuerliga sparkar bromspedalen och mjuk med låg höjd, summan av vätskekammaren i hålet pluggen ventilationshål igensättning. När

7. fötter eller en fot bromspedal lämplig höjd, för hårt men dålig bromsprestanda. Gap bör kontrollera varje hjul friktionsplattan och trumman om korrigering om gapet är för normala, tillståndet hos ytan friktionsplattor och trumväggen. Vilket är det normala, så kontrollera huruvida fjäderbromsbackarna utmärkta, oavsett om huvudcylindern eller hjulcylinderkoppen svullna, om kolven och cylinderväggen med Songkuang. Om det är normalt bör du kontrollera om bromsslangen inte åldras.

Lämna ett svar