Körskola: Vad hände när det inte fanns någon el när bilen började?

Fröken Jiang läsare frågar: Min bil hade sin första eftergaranti kände tomgång instabil och lös efter gaspedalen inte kommer att vara ner till garaget för att kontrollera alltid har inte lösts, är att Vilket problem?

Re: Gassaxeln fastnar på grund av koldioxidavlagring, så att gasen inte kan återställas helt till den ursprungliga positionen som tillverkaren ställt och gasvinkelens öppningsvinkel Att bli större kommer att leda till ökad tomgangshastighet.

Det kan också finnas koldioxidavläsningar i tomgångsmotorn, vilket kan leda till att motorn fastnar och det kan vara en ökning av tomgångshastigheten. Det finns en annan möjlighet som orsakas av ett problem med motorns ECU.

ratten åt vänster partiskhet hur

Yang läsare frågar 😕 Nyligen fann han att hans automat ratten åt vänster, får jag fråga hur detta går

svara? : Det rekommenderas att Yang först kontrollerar om det finns en signifikant avvikelse i däcket på vänster och höger sida av bilen. Om det är så ska fordonet kontrolleras för fyrhjulsjustering.

Rattens avvikelse är emellertid främst orsakad av deformation eller dålig prestanda hos fordonets upphängningssystems relevanta komponenter.

å ena sidan det finns ett visst förhållande mellan spjället och spjället prestanda hos fjädern, kommer dämpfjädern-elastisk deformation av dämparen sänks körhöjd leda till förändringar, finns det ytterligare Det kan vara att deformationen av balansstången och dess små slipsstänger också gör att kroppens höga sida blir låg.

ratten är inte exakt hur det

Lo läsare frågar 😕 bil ratt alltid känner inte är korrekt, det nya däcket är bara förändras, men också för att göra en hjulinställning, men ratten inte är korrekt, hur skall detta

Re 😕 detta fall längden av stången av ratt restaurering genom justering av styrningen, vanligtvis omkring överförs tillsammans in i den ena sidan, den andra sidan av ryggen, Och för att säkerställa samma stroke kan inte förstöra tån.

ingen elektricitet hur det var när bilen börjar

Mr Wong frågade läsarna 😕 sin bil till 4S butiken inspektion, är batteriet bra, men ingen ström vid start, hur är detta Vad hände?

Svara: Med tanke på det fel som fordras av denna läsare, kombinerat med den aktuella omgivande temperaturen, uppskattas det att batteriet är bra. Vid denna tidpunkt är det nödvändigt att kontrollera om batteriet urladdningsbeloppet uppfyller standarden, annars behöver det bytas ut. Därför rekommenderas att man går till reparationsverkstaden för att använda utlopps gaffeln för att döma. Om batterispänningen är cirka 10 volt måste den bytas ut.

Lämna ett svar