Snow klara färdigheter svårt att starta misslyckande Inte upprepade gånger tändning

vid

Peking i år snön hotfulla. När vädret blir kallt dag för dag, kommer låga temperaturer och regn och snö att få bilen att uppleva ett svårt test. Här kan du vilja lära dig några praktiska hjälphjälpmedel. När bilen plötsligt möter snön kan den komma till nytta.

en dålig blodcirkulation: dörrarna öppna

Disease Beskrivning: snö trängt in i spåret i bilen, under inverkan av låga temperaturer på natten, bildörren nyckelhål eller dörren var ordentligt frysta, Nyckeln kan inte sättas in, eller den kan inte skruvas in. Om du använder all din styrka, kommer inte dörren att öppnas.

Fel sätt: tvinga nyckeln eller kör dörren.

Symptomatisk medicin: Om tvingas vrida nyckeln eller slå dörren kunde slå tillbaka, kan nyckeln skadas. Om dörren slår hårt, kommer färgen att skadas. Det rekommenderas att hälla en flaska varmt vatten hemifrån (varmt vatten kan få glaset att spränga) för att hälla i isen. Om du har en lättare vid handen kan du bränna den lite avstånd från dörren. Den mest grundläggande metoden kan användas för att värma upp, naturligtvis blir tiden längre.

Förebyggande knep: lite olja injiceras i förväg in i dörrlåset, och ett tunt lager fett gnuggas runt dörrtätningen.

dålig cirkulation II: snötäckta fönster

Beskrivning Förhållanden: snö tätt täcka de främre fönstren, helt blockera siktlinje.

Fel sätt: Starta torkaren för att ta bort snö.

symtomatisk medicin: Som namnet antyder är skrapning torkar regn, om fönstren är täckta med tjock snö, isiga ens använda torkare kan orsaka allvarliga skador på sin gummi och andra plastdetaljer. Det rekommenderas att utrusta bilen med en speciell snöskytte eller en hård plastskrapa för att ta bort snö och is. Förutom glaset för att undvika repor när snö och is, bör röra sig i samma riktning, inte repa fram och tillbaka. Om snön är tunn, kan det komma in i bilen, skruva upp luftkonditioneringen varma redskap, satt till nekad innan vindmönster, snö och is efter ett par minuter att avdunsta. Dessutom är några av de nuvarande exklusiva bilar utrustade med en backspegel uppvärmningsfunktion, efter att ha öppnat snart lösa problemet med isbildning backspegeln.

Förebyggande tricks: Om du bara kan parkera bilen utomhus bör du välja en solig, torr plats. När parkera front back till vinden, kan mängden snötäckta karossen minskas. Om det behövs, sluta på natten för att lyfta torkarbladet för att säkerställa att de inte är frysta.

Lämna ett svar