alltid uppmärksamma bilen för att spendera stora pengar för att reparera små delar inventering

glas instrumentbrädan, mittkonsolen, däck, bilnycklar och hellip; & hellip; synes vanliga saker runt en hel del i själva verket är priset billigt. När du använder bilen kommer du att drabbas hårt av plånboken. Följande av dessa saker du vårdar det

instrumentbrädan glas

När föraren högsta antalet objekt observerats under körning, är mycket viktig bil instrumentbrädan klarhet. För att vinna konsumenternas fördel är det självklart också mer bekvämt och tydligt för observation, konstruktörer kan inte arbeta på instrumentbrädan. Vacker design, sofistikerad belysning och till och med en elegant LCD-bildskärm, hur man ser bekvämt ut. Mer så är det svårare att tolerera yttre instrumentbrädan glasbit damm, du vet, en del av ljuset i ljuset bestrålning vinkel, liten damm på instrumentbrädan människor kommer att kunna allvarligt påverka den observerade effekten. För ägare som älskar att rengöra, så länge det är grå på instrumentbrädan inte medvetet vill torka, torka vad kanske inte är så noga, och vad som är på plats med vad, vad gjorde jag inte bara använda två manschetter nonchalant torka nästa, ah! verkligen mycket renare! i biltvätt, biltvätt arbetare också specifikt påminde, hjälp mig att komma ihåg instrumentbrädan Mama försiktig!

tills en dag, plötsligt fann synes utanför den grå instrumentbrädan men också hur man torka rent, och hade alltför ofta torka förde otaliga små repor för instrumentpanelen, på vissa sätt, dessa repor är ännu mer störande än åsynen av damm. Du vet, det här instrumentpanelglaset heter glas, men det är bara vanlig plexiglas, och hårdheten är mycket svagare än äkta glas. Piece of transparent plastfolie där även toalettpapper ärmar perenn motstå upprepad torka? Ganska snart de sätter över full av repor, och om de små repor på lacken kan med vaxning sätt att eliminera den, Repor på denna instrumentpanel är hjälplösa. För dessa repor eller låtsas om de kan återvända till staten hoppas den nya bilen, jag är ledsen, kan endast bytas ut! Tro inte att enbart detta kanske kan ersätta glaset, förändras måste ändra hela instrumentpanelen montering, även den vanligaste är en mid-level familjebil, en instrumentpanel enhet får också en tusen dollar, det är bara priset på material

FÖRSLAG :! torka instrumentbrädan så lite som möjligt, i synnerhet bör undvika att använda biltvätt arbetarna Torka av med en smutsig handduk täckt med grit. Om du behöver rengöra instrumentpanelglaset, använd en ren handduk för att torka vattnet försiktigt.

Centrumkonsolen

Ovanför mittkonsolen blir utrymmet under frontruten ofta en plats för människor att placera saker. I själva verket, i detta område sätta något osäkra, om fordonets bromsar, sedan ovanpå telefonen, glasögon eller vad som kommer att navigatorn och flög framåt, inte bara oförmögen att hjälpa sig själva, kanske det kan krossade vindrutan det. Dessutom tycker vissa bilägare om att placera några stora föremål eller dekorationer på mittkonsolen, vilket allvarligt påverkar förarens vision och körning också är osäker.

Bortsett från säkerheten kan det dock finnas andra saker som biltägarna inte vill se. Många bilägare föredrar att sätta aromaterapi rökelse säte eller i mittkonsolen, men dessa komplexa kemiska sammansättningen av kryddor kommer att placeras runt platsen för mittkonsolen orsaka korrosion, ibland av misstag läcker parfym kommer omedelbart att resultera i mer av mittkonsolen skada. Om hårdplast konsol får etsning är inte så självklart, om avföringen mjuk plast skummaterial tillverkade av korrosions stött och att ytan kan bli ojämn, som mänskliga brännskador på huden. Om du är en stor bilägare kan du glömma det, men om du vill eliminera detta fuliga ärr betyder det mycket om kostnaderna. Eftersom, är den bit av organiskt glas och samma på instrumentbrädan, ansluten till den övre konsolen en stor konstruktionsaggregat, inte lokal behandling eller utbyte, patronen och priset är också beroende på modell till ett tusen dollar Tusentals dollar.

Förslag: Det rekommenderas inte att placera saker på mittkonsolen, antingen för säkerhet eller för skönheten i mittkonsolen.

bilnycklar

Det är en bil delar installeras i bilen men inte i ägarens byxfickan, ja, det är bilnycklarna. De flesta människor bryr sig ett plus för bilen, på bilen av rädsla för smutsig, repig färg för bilnycklarna, men inga barn på allvar, där förs till där kastas, precis som en vanlig behandling av dörrar Nyckeln är inte annorlunda. Men nyckeln till den här bilen, men nu mer och mer avancerade och mer komplexa, som sägs vara nyckeln, eftersom det är ett komplex av bärbara apparater är fjärrkontroll dörrlås switch redan de mest grundläggande funktionerna, med nyckelfri start funktion för en bil Nyckeln innehåller avancerad RFID-teknik som gör det möjligt för fordonet att identifiera ägaren korrekt. Så sofistikerade elektroniska grejer, kasta runt om de behandlas i enlighet med gemensamma nycklar, eller glömmer att kasta ut resultaten av tvättmaskinen agitation måltid, det verkligen inte kunde bära från byxfickorna. När bruten, enligt 4S butiken för att ersätta den nuvarande praxis förvisso, men du vet att det kanske inte ser ut nyckeln till hur mycket pengar det? Den vanligaste nyckel med fjärrkontroll funktion bör vara flera hundra dollar, som för nyckellös start modeller Nyckeln är minst tusen dollar. Om det är tyvärr nyckeln till en lyxbil, kommer det att kosta mycket, så underskatta inte nyckeln.

Förslag: Det är bäst att ställa in en nyckelväska för bilnyckeln separat och placera bilnyckeln att repas av ett annat hårt föremål. Dessutom ska du försöka undvika att droppa nyckeln eller blötlägga den i vatten om du inte behöver ta bort batteriet i nyckeln under lång tid.

Lämna ett svar