Måste titta på 6-punkts missförståndet om den nya bilbilsreparationen

                

Motorns vattentemperatur är inte rädd för högt. Göra allt för att hitta orsaken till hög vattentemperatur är låg vattentemperatur anses normalt. I själva verket är bilmotor vattentemperaturen låg vilket orsakar stor skada, kommer blandningen inte brinner fullständigt, effektminskning, ökning, och orsaka dålig smörjning, kan också orsaka alltför stora utsläpp.

Lägg till mer olja som möjligt. Överväg att lägga motorolja något mer inte mindre, plus mindre benägna att bränna bär lite relation Cadogan punkt. Faktum är att tillsatsen av olja har orsakat skador på motorn, särskilt den lutande motorn och V-typmotorn. Det ökar rotationsmotståndet på vevaxeln och anslutningsstången och ökar mängden olja som sprutas på cylinderväggen, vilket resulterar i en ökning av koldioxidutsläppen i förbränningskammaren. Om motorns olja ökar så minskar motorns effekt, ökar slitaget och orsakar att utsläppet överstiger standarden.

Tom navsmörjning är inte tillförlitlig. Att fettfyllda inre navet, kan garantera smörjning av hjullager, endast lagerfett belagd run tom nav smörjning försäkrad, måste fylla tomrummet i mitten av fettet navet. Faktum är att detta inte bara släpper fett, utan påverkar också lagrets värmeavledning, vilket är skadligt för smörjningen av lagret.

breaker kontakt gap stora poäng bättre än en liten punkt. Faktum är att kontaktspalten är för stor, kontaktens stängningstid är kort, så att tändspolens primära sidoström reduceras, vilket medför att högtrycksgnistan är svag och därigenom orsakar motorn svårt att starta.

Dra åt fästbultarna tätt. Faktum är att bultarna i olika delar av bilen har motsvarande värden beroende på diameter, tonhöjd och användning. Når det förutbestämda värdet kommer att förlora bultar, även om bra, men blinda ökade skruvvridmomentet kommer att fästas komponenter deformeras, vilket orsakar skruv och töjning, deformation eller till och med att bryta av tråden.

Det är bara säkert att ta en paus vid kontroll av bilen. Med förbättringen av nivån av tillverkningen har bildelar moderna livet kraftigt förlängd, kommer fri demontering störa den redan inkörd med gott skick, de delar av livet reduceras kraftigt. I dagens perfekta fordonssvetsdetekteringsteknik, om det inte finns något uppenbart fel i komponenten eller montering, är det i allmänhet inte nödvändigt att demontera det.

Lämna ett svar