Bil koks bilreparationer tips sunt förnuft förebyggande för att lösa

1, är användningen av ren bensin

bensin föroreningar den viktigaste komponenten i bildandet av koks, så städningen av bensin med hög kolbildning Trenden är svagare. Men se upp för hög kvalitet betyder inte hög kvalitet, representerar etikettolje oktan, och inte representerar kvalitet och renhet.

Vissa bilägare använder bensinbehållare i bensin för att säkerställa att bensin rengörs.

Detta förhindrar effektivt koldioxidavfall på metallytan och aktiverar gradvis de ursprungliga kolpartiklarna och tar långsamt bort dem för att skydda motorn mot skador. Men tillsatsen av bensinrengöringsmedel måste vara försiktig. Om du lägger till en falsk produkt får du motsatt effekt.

2, inte länge tomgång med

lång dödtid, den tid som krävs för att motorn skall nå normal temperatur blir också lång, är det förångade bränsle som sprutas på baksidan av ventilen efter den långsamma hastigheten, produkten Kol är också född. Samtidigt ofta tomgång, luftflöde in i motorn också liten, så skur effekten av kolavsättning blir för svag, det kommer att främja avsättningen av koks.

3, uppmärksamma tidpunkten för låga

För bilar utrustade med en turboladdare, efter att ha klättrat eller körning i hög hastighet inte omedelbart stänga, går på tomgång stänga efter 10 minuter med en Turboladdade bilar kan bilda kolavläsningar flera gånger snabbare än typiska naturligt aspirerade bilar.

rekommenderas att bilägare när du ska göra något varje 20.000 40.000 kilometer under förhållanden av rutinunderhåll är uppfyllda för att undvika rivning rengöra insugningssystemet, det vill säga, inte särskilda metoder och särskild utrustning som används i motorn inte upplösas under premissen av Fordonets inloppsport, ventil, oljekrets och andra delar som är lätta att bilda kolavsättningar används för att utföra kolavsättningstransaktioner eller ett stort märke av bränslesystemrenare används för att städa fordonet.

Lämna ett svar