Consumers Association avslöjade fem stora bilreparationer akta oss för knepiga bakdörren

Med det växande antalet personbilar och utöka leden av bilverkstäder, några skrupelfria företag i syfte vinst olagligt, är överföring av sjukdomen i reparationsprocessen gradvis avslöjas. Igår Consumers Association i Jilin-provinsen Baserat på tidigare klagomål heta frågor, utfärdade konsument tips för att påminna konsumenterna att reparera bilen, se till att stanna i skådespeleri.

Enligt personalen i Provincial Consumers Association, genom analys av klagomål om underhåll av fordon, fann de att vissa reparationsbutiker ofta använde tricks för att samla in mer konsumentavgifter. Det finns huvudsakligen följande situationer:

1. Medvetet är problemet mycket allvarligt.

2. Lägg en lång rad för att fånga stora fiskar, men ytan kommer att tas bort, och den dolda faran kommer att vara kvar.

3. Det sägs att ett nytt problem har upptäckts och det hävdas att byta tillbehör.

4. Stjäl balken och byt kolumnen, ta ut de bra tillbehören till ägaren och byt ut den med några falska tillbehör.

5. Kvaliteten på de nya reservdelarna räcker inte. Av denna anledning, för att påminna konsumenterna att uppmärksamma en bil, är det bäst att hitta några legitima affärer kvalificerad verkstad och fabrik auktoriserad serviceverkstad reparation.

I detta avseende personalen påminner konsumenterna att innan reparationen av fordonet måste underrätta den andra bilen problem och utbudet av reservdelar, verkstad och fråga andra åtaganden kommer inte att vara ett misslyckande efter denna felsökning, se underhåll reparation sedan Rimlig citat från fabriken, samtidigt som du kommer ihåg bilens reparationsinnehåll. När du reparerar, var uppmärksam på några av de mindre vanliga och dyra tillbehören på din bil. Kom ihåg deras reparation rekord, cykla samma problem efter att ha använt tjänsten om inte samma sak, det visar den sista byte av delar kvalitet kan vara avstängd, men samtidigt komma med varandra efter att garantireparationer för sina egna rättigheter.

Lämna ett svar