Bil kunskap Fyll oljan kommer att orsaka fordonet inte fungerar

Vissa ägare tror underhåll av fordon, inget mer än byta olja, kontrollera olje, finns det inget behov underhåll 4S butiken eller verkstad, köpte han ett fat olja, tror jag Hur mycket lägger till? Nyligen har bilens ägare misslyckats på grund av överfyllning av motoroljan. I detta avseende sade en bilunderhållspersonal att ju mer olja tillsätts, desto bättre.

Fall: Fyllning av oljan för att orsaka oljeproduktion

När Zhu of Nancheng pratade om sin bil, beklagade han det. Zhu i december förra året för att köpa en ny bil, men också av bilen för att åka hem när det nya året, eftersom den första underhållet är 5000 km eller tre månader, Zhu skulle vilja äga, underhålla inget annat än en förändring av motorolja, behöver du inte till 4S butiken Att göra underhåll, och första gången är gratis underhåll, så jag bestämde mig för att använda den under det andra underhållet. Därför Zhu i sin hemstad och köpte olja, hem verkstad för att ersätta den lilla byn som ett resultat Zhu köpa mer olja, inte villiga att förlora, befallde han verkstaden människor försöker fylla. Som en följd började bilen under vårfestivalen se oljeutsläpp, och det fanns ett fenomen brinnande olja.

Efter att Mr. Zhu oroade sig för att köra bilen tillbaka till Dongguan körde han omedelbart bilen till 4S-butiken för inspektion. 4S butikspersonal berättade Zhu sade efter inspektionen, bilen ett sådant fenomen, främst på grund innan Zhu kommer att vara orsaken till olje plus för full, och nu fler bilar motor insättningar, olja brinnande brännkammare är alltför full av skäl .

Yttrande: Motorolja kommer att skada bilen

I det avseendet sa bilunderhållspersonal Wei Shifu att många bilägare alltid tycker att motoroljan är full av bra saker. Faktum är att motoroljan har ökat, men det gör ont i bilen. Eftersom bilen för att upprätthålla friska och smorda lagertapp måste olja för att fungera som agenter för effekten av denna jämna, annars kommer det att öka slitaget och även leda till att bränna ZWZ problem, kan orsaka organ för att öka körmotståndet. Om oljan tillsätts mer, kommer det emellertid lätt att få oljan att flyga, vilket kan leda till att förbränningskammaren brinner olja och producerar kolinnehåll.

Mästare Wei rekommenderas att ägare och vänner, liknande bil underhåll, som att lägga olja, ersättningsdäck och annat arbete eller till verkstaden eller 4S butik yrkesverksamma att ta itu med.

Lämna ett svar