Det tar bara tio minuter. Sex tricks gör skönheten till en bilexpert

                

Många kvinnliga ägare av en brist på grundläggande kunskaper i att hålla en bil, låt reparera människor när reparation hur man säger hur man kan reparera, ofta & ldquo; sjukdom som sjukdom, åkomma som allvarlig sjukdom och rdquo;. För att undvika att bli lurad och att köra säkert måste kvinnliga bilägare komplettera de mest grundläggande bilunderhålls- och reparationskunskapen.

1 & ldquo; trihydrat & rdquo ;, & ldquo; a & rdquo;, trioleat Färre

& ldquo; trihydrat & rdquo; hänvisar till en vattentank, batterivatten, glas (torkare) vatten. ”Tre oljor” avser motorolja, transmissionsolja och bromsolja. Kvinnliga ägare är rädda för smutsig, besvärande, inte vill öppna huven detta inte exakt förstår bil & ldquo; Sanshui, tre Oil & rdquo; situation.

experter ger dem: du kan utgå från de mest grundläggande, som lär sig att se hur mycket motorolja, som är den vanligaste och enklaste att kontrollera. Efter motorstopp kan extraheras tre minuter för att torka rent oljestickan är mätstickan införd på plats och sedan, när det tas ut för att se oljestickan planet, så länge som oljan i & ldquo; F & rdquo; eller & ldquo; L & rdquo; till mellan. Broms- och bromsoljekontrollen är relativt komplicerad, och det kan märkas om handbromsens ljud är normalt.

När det gäller & ldquo; Sanshui & rdquo; kontrollera är relativt enkel, öppna huven kan du se glas vattenledningar skulle vattennivån ser inga problem. Vattentanken och batteriets vatten är relativt komplicerade, och vattenhalten hos hjälptanken är generellt mellan Full och Låg. Behöver fokusera mer naturligtvis iaktta läckage, om vattentanken är trasig, kommer det att finnas rinnande vattendroppar plaskande i himlen, kan man se spår av vatten under bilen. Men det viktigaste är att titta på grundvattennivån, om vattentanken är bruten, kommer troligen först att återspeglas i grundvattennivån.

& ldquo avläses på instrumentpanelen 2; lampa signal & rdquo;, varningslampor är alla viktiga

liten instrumentbräda som innefattar en motor varvräknare, hastighetsmätare, vägmätare, bränsle Bord, vattentemperaturmätare, bränsleförbrukning per 100 kilometer och olika felindikeringar. Från bilens instrumentpanel kan du läsa om fordonet har något slags fel, och du kan hitta problemet och reparera det i tid. Många kvinnliga bilägare kanske inte gillar instrumentpanelen, många öppna bilen under flera år, förutom hastighetsmätaren, vad bromsljus, maskinoljelampor, hand bromsljus etc. inte vet var. Och när lamporna på instrumentpanelen visas onormala på vad man ska göra, när instrumentpanelen varningslampor, kan vissa ägare vara på grund av några obetydliga fel parkering för hjälp, även vissa ägare inte veta & ldquo; lampor Orden & rdquo; och ignorerades, så missade den goda tiden för översyn.

experter ger dem: läs & ldquo; lampa språk & rdquo; re på vägen, kommer bilen vara mer lugn, så läs instrumentpanel och ldquo; lampa språk & rdquo; är en obligatorisk kurs för varje kvinnliga ägare. Om instrumentpanelen lyser gult fel ljus, betyder det att bilen är trasig, men fordonet kan fortfarande användas, kan resa ett visst antal kilometer i felsäkert läge, i vilket fall, den största kvinnliga bilen omgående kontakta verkstaden. Om den röda lampan på instrumentpanelen lyser upp till bilen parkerad på en säker plats, bör du inte starta fordonet, samtals bensinstation väntar kan skicka någon att reparera. Under normala tider kan kvinnliga bilägare läsa instruktionerna för att förstå funktionen hos olika indikatorer. Dessutom, med tanke på den svaga självkontrollen och reparationsförmågan hos kvinnliga bilägare är det nödvändigt att förbereda olika nödsamtal på bilen.

3 däck eller vill ändra ta ett mynt Cece

De flesta av de kvinnliga ägaren inte kommer att ta initiativ för att kontrollera däcken, men vet inte när däcken måste bytas ut om ett problem uppstår, är det Faktum är att däck är lika viktiga som mänskliga skor för körsäkerhet, och förebyggande behövs tidigt.

expert ger dem oftast kan kontrollera sina däck, såsom med en-dollar mynt & ldquo; smart & rdquo; mätt slitbanan. Graden av förslitning av slitbanemönster återspeglar graden av slitage, när slitbanemönstret är grundare än 1,6 mm, är det nödvändigt att byta ut däcken. A 1-dollar mynt kan bäddas in i det mönster som, om det är möjligt att se den teckensida av den streckade cirkeln, däcket måste bytas ut. Om slitbanan sticker ut eller slits ut, bör den testas omedelbart på servicepunkten. Normal däcktryck bör vara ca 2,2-2,5 ombord professionella kvinnor ägare kan kompakt portabel däck spårvidd, kan detta lätt förstå däcktrycket är normalt. Dessutom kvinnor bilägare föredrar att placera föremål i bilen, däcken börjar skydda din bil från lätta bördan av överdriven belastning överbelastning kommer att leda till en enorm däcktryck, vilket leder till uppkomsten av en punktering.

Lämna ett svar