Bromspedalen stroke är för stor orsaken till felet och reparationsanvisningar [

] kunskap om ägarfamiljen Bil bromspedalen stroke är för stor, är bromsverkan långsam, och även förlust av bromskraften är mycket låg, ökar bromssträckan.
Felaktighet:
1. Bromsoljetrycket är otillräckligt. (I oljehuvudbromscylindern, bromsslangbrott, läckage slangar leder, oljeplugg).

2. Det finns luft i bromssystemet.
3, är fria resor av bromspedalen eller bromsgapet för stor, dålig kontakt bromsback friktionsplattan, olja eller hårt slitna.
4, röret slitage eller stam bromshuvudcylinder, hjulcylinder kolv och cylinder, åldern försämring kopp.
Felsökning:
en, kontinuerlig bromspedalen, pedalen ökade gradvis och elastisk känsla, men pausa och sedan pedalen är fortfarande låg, är bromssystemet Det finns luft inuti, och bromssystemet ska ventileras.
2, är fotbromsen inte fungerar, men mycket få bromspedaleffekter ett kontinuerligt steg, typiskt bestående av en bromspedalslag är för stor eller för stor bromsspelrummet. Pedal fria resor bör justeras, så kolla propp gap, för upplösningen av broms reparation, om det behövs.
3, när bromspedalen, inte svag inte sjunker, men effekten är dålig bromsning, den hjulbromsar fel fenomen, såsom en bromsback i kontakt med olja eller dålig friktionsplattan ålder, slitage, Ltd. Trumman är ojämnt sliten. Bromstekniken bör kontrolleras och justeras och repareras vid behov.

Relaterad Rekommenderad läsning: Hur man väljer och känner frostskydd på vintern? Informations ägare
Följande vinter bil anfallare 7 ℃ rekommenderas att ersätta den särskilda däck

vid

Lämna ett svar