Bakom kulisserna reparerar hemligheten hos bil 4S-butiken skuggig

                

Olja ersättnings bildelar att slarva, slarviga

auto 4S butiken underhåll skumma

ägare av bilen till 4S butiken underhåll av, du är dyra, figur garanteras . Oväntat tror jag trodde på plats säker, men drabbades av en cut-off av olja, överdriven underhåll, reservdelar luddiga konsumentfällor. Vissa 4S-butiker har skadat branschens integritet och varumärkesbild samtidigt som de skadar konsumenternas intressen.

jerry: Olja ersättning play avlyssning

Wan mästare hade tre 4S butiken för att reparera en bil, och senare öppnade sin egen bilverkstad. I år fick han varumärket 4S butiker olja ur händerna på en personalstyrka på 50 yuan, säljs till kunderna är prissatt till 80 yuan, 4S butiksförsäljning kostar $ 120.

Källan av oljan är egentligen mycket enkelt, ett fat olja är en nationell standard 4 liter, allmän fordonsoljebyte bara 3,5 liter, behöver 0,5 liter återstående majoriteten av ägarna inte vill ta bort, blev han mästare Fordon & ldquo; Gratis lunch & rdquo ;. Driven av intressen ”, använder vissa människor inte mindre olja eller mindre ny olja”, och de kommer att ackumulera mindre på en månad.

på denna transaktionskedjan, anställda, liten verkstad, gå till en liten verkstad reparation och underhåll 4S butiksägare kan dra & ldquo; betala & rdquo; är att höga priser i 4S butiken för att göra underhålls förändring Ägaren till oljan.

Blarney Fudge: underhållsprodukter tibetanska & ldquo; trick & rdquo;

Reporter undersökningen visade att spela på bilvårdsprodukter & ldquo; trick & rdquo; är branschens verkliga & ldquo; fett & rdquo; .

Den nya bilen startar från det första underhållet, och receptionisten visar underhållsprodukterna till ägaren. Den ursprungliga 5 000 kilometer oljebyte för två eller tre hundra yuan, plus två små flaskor underhållsvätska har priset fördubblats. & Rdquo;

Det är underförstått att kostnaden för bilvårdsprodukter är mycket låg, en del av kostnaden för rengöringsmedel så länge tiotals dollar, till en 4S butik kommer att säljas till priser tre till fyra gånger ägarna. Wan lärare förklarar där & ldquo; & rdquo;, mystik säljs som framgångsrikt 100 yuan en flaska oljeslam rengöringsmedel, receptionist, reparatör kan försäljningschef KOMMISSIONEN 10 yuan, 4S butiker måste beställa 3-4.000.000 den slutliga lön Det är en bilägare som inte vet sanningen.

slarviga: frekvens auto produkter och ldquo; Face & rdquo;

reporter låtsas studera marknaden 4S butiksförsäljning manager kom verksamheten till ett välkänt märkesvaror av medelstora Biltema. Ägare namnet Qin antydan & ldquo; oavsett vilka tillbehör du behöver vi kan träffas, helt garanterat att vara originella varor eller hög imitation varor, enligt 4S butikspris faktureras, med förbehåll för fyra punkter skattepengar januari tydlig. & Rdquo;

Eftersom det rör & ldquo; & rdquo;, affärshemligheter Qin chef vägrat att lämna ut namnet på 4S butiken arbetade och månatliga transaktionsbeloppet, och ldquo; till 4S butiken sjöfarten är mycket vanligt i bildelar industrin, skicka lite bättre Höga imiteringsvaror, svarta för att skicka deputy fabriksvaror. Upplysningen av namnet är lika med självförstörelse. & Rdquo;

Qin sade chefen för hög oäkta varor innebär god kvalitet generiska delar, växtdelar och är närmare till priset, samtidigt som kvaliteten inte garantera vice fabriken varor kan skillnaden vara i multiplar.

en inhemsk varumärke bildelar butiksägaren Luo chef berättade för reportrar, är 4S butik de vanligaste luddiga delar stötfångare, tank, tank stativ, och en del av inredningen trim, plast (10135,190.00,1.91% ) är användningen av dessa tillbehör mindre riskabel och lönsam.

vinst från ägaren: svag reglering måste ändra

en utförs av Jiangxi Provincial Consumers Association och transportmyndigheter 4S butiker Undersökningen visade att nästan en tredjedel av de tillfrågade tror att 4S butiken Kvaliteten på underhålls- och integritetsfrågor är enastående.

Industri konkurrens blir varmare. Biltillverkare att upprätthålla varumärkets image, i form av investeringar, drift, marknadsföring och andra strängare krav på 4S butiken, butik byggs endast en initial investering på åtminstone mer än 10 miljoner yuan, 4S butiker har ökat antalet butiker att bygga bilden av standard, dessa kostnader Det kommer så småningom att vidarebefordras till konsumenterna.

Det är underförstått att, jämfört med åtta år sedan, 4S butikspersonal de senaste två åren ökade inte den grundläggande nivån på inkomsten, ofta rörlighet för personer, för att behålla medarbetare, en del av 4S butiken för vissa oegentligheter också & ldquo; öppna ögon Ögon stängda ögon & rdquo ;. Dessa kostnader och tryck kommer så småningom att göra 4S affärer och anställda slappna av förvaltning och självbehärskning, och gynna fiskarna på olika sätt.

Director Transportation Authority körskicklighet på provinsen Jiangxi Gong Junji sade den nuvarande trafik avdelning som ansvarar för licensiering för endast en kvalificerad bilverkstad 4S flesta begränsningar kraft. Intervju, många ägare föreslog att regeringen skapa en sund spårbarhet systemtillbehör och annan industri kredit regelverk så snart som möjligt, öka kostnaderna för intrång 4S butik och personal, och uppriktigt skydda konsumenternas intressen. Konsumenterna bör också förbättra sin förmåga att känna igen och inte blint tro på 4S-butiker.

Lämna ett svar