Vad var förhållandet mellan däckdäckbyte Detaljerad kunskap Manual

punktering i en mängd olika trafikolyckor är mycket hög, måste den åldrande däcket kontrolleras och bytas ut. Redigering flera gånger sett i depån har fordonsdäck överskridit sin livslängd eller antalet kilometer, fortfarande informera underhålls division & ldquo; inga problem, har inte polerats, kan fortsätta att använda. & rdquo; säkerhetsrisker är överallt. Det huvudsakliga materialet

är ett gummibaserat däck har gummit en begränsad livslängd, i enlighet med det officiella uttalandet av däcktillverkaren bör livslängden på däcket under normala omständigheter köras i 2 år eller fordon 6 Intervallet 80.000 kilometer. Naturligtvis kan kostnaden för vår bil vara för hög i den faktiska användningen, enligt denna förordning. Så i allmänhet professionell rådgivning om du vanligtvis inte använder ofta, och bilen miljön är inte dåligt, det allmänna däck fyra års normal användning är inte ett problem, men kom ihåg att de däck som används upp till fyra år, måste den bytas ut. Men kinesiska konsumenter är vana vid att använda ett däck & ldquo; polerad & rdquo; att ge upp, inte bildas för vana att regelbundet kvantitativa ersättningsdäck i akut behov av förbättring.

Så, för att undvika olyckor orsakade av däck åldras, rekommenderas att ägare av bildäck eller behöver jord inspektion och tillverkningsdatum på däcket att vara tydlig, så att mitt hjärta där i slutet. Däckjustering är nödvändig för optimal däckslitage. Se bruksanvisningen från biltillverkaren för däcktransposition. Branschen föreslog 8000 till 10.000 kilometer per däck ställa in en bit, även om resor mindre än 8000 kilometer, om oregelbunden däckslitage, det bör justeras läge, samtidigt måste vi omgående kontrollera hjulinställning, för att identifiera orsaken till oregelbundna däckslitage .

däck mals inspektion, speciellt ägare av långsiktig resor i relativt dåliga vägförhållanden, är detta arbete viktigt och kan inte ignoreras, trots allt, kör dåligt väglag har en allvarlig inverkan på livslängden på däcket. När du hittar däcket gradvis hårdnar, spricker eller liknande åldrande inträffar bör de inte tveka att byta däck, särskilt de med en liknande projektion av bubblor, betyder det en struktur där lagret har brutits, kan lufttrycket inte råd Och bubbla, det finns fall av punkteringar när som helst.

Förutom de däckpunkterings olyckor orsakade av åldrande, den felaktiga däcktryck väcker också ett viktigt skäl för punktering. Så ägarna har för att utveckla en god vana att kontrollera däcktrycket av sina egna, med sina egna ägare rekommenderade också en enkel luftmätare, en månad för fyra däcktrycket upptäcks varannan, så att ägarna gör eget hjärta har en botten . Slutligen måste jag nämna är att för reservhjulet och bevarande oro, eller inte kan klara av oväntade situationer, bara värre.

Lämna ett svar