Finns det någon skrapning på den nya bilens färgyta? Lär dig hur man hanterar färg gnuggar

[ägare av hem reparation kunskap] kropp som ansikte, ljusa och rena var bekväm. Om du har fräknar, mycket fula ansikte, är kroppen densamma, lite rost, precis som fräknar, obehagligt. Många bilägare tror att endast gamla bilar kommer att ha rost och nya bilar om ett år eller två kommer inte att ha sådana problem. Detta är en felaktig uppfattning, eftersom de för att göra bilen inga gnuggar, vanligtvis varje gång biltvätt helt torr, regn inte köra, parkeringsgarage, som i den aktuella miljön, är det svårt att säkerställa vår bil.

Visa: & ldquo; fräknar & rdquo; gömma där

utseende av kroppen är det mest irriterande rost, plåt är den främsta orsaken till metallen i direkt kontakt med omvärlden ?. Förutom den vanligaste orsaken till kollisionen, scratch, stod utanför rostiga oavsett tiden, finns det en situation, det vill säga när man kör, däcken pekar framförvarande fordon av små stenar studsar orsakas av kollisionen, visas en efter en peeling färg Små prickar som producerar små rostfläckar. Denna lilla spår förbises ofta, vanligtvis att regelbundet kontrollera kroppen, motorhuven och runt kroppen, om det visar sig nödvändigt att ta itu med genast.

Dessutom är lätt att placera, till exempel de inre och yttre kanterna runda båge, dörrar och bål botten, hörn, etc., en lång tid kroppen av vatten, är också benägna att rosta. Om den nedre kanten av utloppsöppningen dörren sylt eller inte mycket smidig, infiltration av tvättvatten när det regnar eller lång ackumuleras innanför dörren, efter en tid, kommer att börja rosta inifrån och ut, fram till upptäckten, är det svårt att hantera .

Det är därför en viktig uppgift att daglig underhåll inte kan ignoreras för att hålla dräneringshålen i dörrarna och kroppsdelarna. Nyckelhål och glasdelen och runt de rörliga delarna av dörrkarmen torkarna är också lätt plats att rost, måste det alltid noteras.

Behandling: Small skada dig själv få

Med lite repad, rost minns hur man hanterar det, inte ignorera ?. Att göra det-själv-tillvägagångssättet är enkelt.

Om korrosion är inte mycket allvarlig, att använda mycket fin vatten sandpapper doppad i vatten försiktigt gnuggas bort rost, helt utplåna belagd med primer, rost kan garantera att inte expandera, öka. Om den är ny, kan den rengöras och appliceras direkt på primern. Allmänna fordon är utrustade med en liten burk med originalfärg. Även om denna typ av bearbetning inte är väldigt snygg är det inte ett stort problem.

kan köpa en pre-up målning, efter applicering av primer för att vara torr, sedan slipa sandpapper med vatten, behandlades sedan med upp målning färg. Kom ihåg att primern har effekten att öka rost och färg vidhäftning av tabellen, var inte lat, tillämpas direkt av upp målning. Små områden av skrapning eller obekvämliga delar kan användas på detta sätt för att modifiera skadorna i sig.

Om du verkligen vill vara lat vänner, kan du också använda tandkräm. Sätt en vanlig tandkräm på bilen och hitta lite nytt ärr, använd bara lite. Efter att ha regnat eller tvättat bilen, glöm inte att måla den igen, den kan enkelt isoleras och det finns inget problem på kort sikt. Detta är bara en enkel affär med lagen, och i slutändan att gå till skönhetssalongen bort helt. Om du vill både spara pengar kan också väntar på bussen vid kroppen som trasiga mer fokuserade reparationer.

Lämna ett svar