Däckinflationen lärs också. Detaljerad däckfyllning kväveteknik

                

[ägare av hem underhåll kunskap] under senhösten när vi har däcken fylls om kväve roll har testats & lt; här & gt;, då temperaturen är relativt låg, kan effekten bara tala i slutet av hösten, och Många medborgare har också föreslagit huruvida det är användbart att testa däcken för kvävefyllning på sommaren. Så väntar mer än sex månader, är vi återigen fylld med kväve för däck testades för att se handling i en miljö med hög temperatur i sommar fylld med kväve, och verkligen kunna uppnå funktionsklass förklarades minska förekomsten av en punktering.

Support kväve fyllning huvudargument & ndash; & mdash;

1, att minska däck: bilen körning, däcken kommer att vara en kraftig ökning av temperaturen på grund av friktion med marken, medan trycket kommer att öka, särskilt i den höga hastigheten av processen, gasen inuti däcket temperaturen stiger snabbt leda till en ökning i däcktryck, så det ökar fallet med en platt däck, men med mycket kväve kommer att vara försäkrad.

2, minska buller: diatomärt kväve är en gas, kemiskt inert, och ljud ledningsförmåga är mycket låg, motsvarar endast 1/5 av vanlig luft, det kan effektivt minska användningen av kväve i däcket Bullret under körning är effektivt för att förbättra tystnaden vid körning.

Skälet till att använda fast hastighet test är att simulera vardagliga körsituationer mest normal konstant hastighet körning används och du sa broms eller nödbroms Vi har även erfarenhet av experiment, eftersom mätningen När däcktrycket appliceras måste bromsarna stoppas vid vägprovet, så det finns också ett bromsförhållande.

Också, du sa den plötsliga omkörning eller inbromsning plötsligt, detta är bara ett ögonblick av beteende, däck friktion med marken just nu är bara ökar, efter det att situationen normaliserats. Dessutom normal körning när inte hela vägen hård acceleration och snabb inbromsning, vårt experiment testade även i normalt körsätt, så slutsatsen är också baserad på en mycket regelbunden daglig acceleration, bromsning och väg jämn trafik experiment sammanfattande omdöme a.

på kvävet kan spela två eller flera verifieringsresultat, utformade vi två experiment verifiera följande: 1, avståndsmätning driv provtryck förändring, 2, experiment Funnet brus.

Testpunkt 1: Körprov med långdistans för att bestämma däcktrycksbyte, för att kontrollera om det finns möjlighet att minska antalet punkteringar.

Den här testvägen är Peking-Tianjin Expressway, med en total längd på 100 kilometer. Testtemperaturen är 34 ° C, motorens yttemperatur är 43 ° C, vilket är den temperatur som är populär i de flesta delar av Kina på sommaren.

språkbruk stöd spolades med kväve, är kväve en inert gas nämnts, genom att höja temperaturen variation beroende på expansionsvolymen är liten, vilket således lyfta sommaren däcktrycks kväverening kan reduceras därigenom reducera däckets det inträffade. Men vi vet alla att kemi är att kväve inte är en inert gas, så vi är mer skeptiska till uttalandet att kväve kan förhindra punktering.

Testmetod:

i de två däcken på en bil luftfylld vänster; högra två däck fyllda med kväve och med en lång sträcka genom att detektera huruvida fylld med kväve vid olika hastigheter Ökningen i däcktrycket reduceras och de första däckens första däcktryck styrs strikt på 2,55 bar.

är en kväveersättning i den professionella däck butik, är metoden att använda en sugpump luft i däcket evakueras, sedan spolades med kväve, som kan säkerställa gasfyllda i däcket som möjligt Ren är kväve.

För att testa data så noggrant som möjligt görs testprocessen genom att använda farthållare. Testartikel är uppdelad i tre varvtalssteg, respektive, med användning av 80 km /h, 100 km /h, 120 km /h med ett avstånd från nämnda inspelningsdata, varvid den rörliga 80km /h, 20 km, löpning 100 km /h 30 km, med 120 km /h med 50 km. Genom att jämföra data för varje hastighetsklass kan det konstateras att det inte finns någon effekt av kvävepåfyllning.

Lämna ett svar