Vattentemperaturlarm, panik, förklara hur du felsöker bilen

                

[bilen hem ägare kunskap Med ankomsten av sommaren, ägarna reser entusiasm, om fordonet bröt samman i mitten av ingenstans, ger inte bara en viss säkerhetsrisk, men också påverkat resor humör. Sedan, när fordonet bröt i den avlägsna vildmarken eller bör ägaren hur vetenskapliga och effektivt självhjälps det?

För att besvara denna fråga, måste vi först analysera orsaken till misslyckanden. I allmänhet, är den vanligaste orsaken till vildmarken bröt punktering, bil förgäves, alarm vattentemperaturen, slut på bränsle, fordon fastnat i leran inte kan resa och så vidare, i de flesta fall ägaren kommer att känna någon att vända, i själva verket, så länge grunden för den faktiska situationen, användningen av Det rätta sättet att självhjälpa är inte svårt att komma ur svårigheten.

För att göra det möjligt för de flesta bilägare att svara enkelt när bilfel uppstod, arrangerade redaktören speciellt följande självhjälpsbok för referens hos bilägare.

punktering panik, stabilisera riktning av de viktigaste

resor på det sätt, de farligaste olyckor än hög hastighet i en punktering. Anledningen mycket fordonsdäck, såsom kontinuerlig drift tiden är för lång, det finns mellan däckets slitbana skada eller främmande material inte utförs i tid, är för hög eller för lågt lufttryck, orsakas av en punktering incitament. När en punktering inträffar, kom ihåg att hålla ratten och aldrig slå ratten. Annars kommer följderna att vara ofattbara. Samtidigt, sakta ner, när hastigheten sjunker, stoppa bilen till vägkanten eller nödstoppet, ta ut reservdäcken och byt ut den.

Byte av reservdäck är en teknisk uppgift för individen. Notera att för det första finns parkering ramp på den icke-plana ytan, att däckhjulnyckeln lossa skruvarna och sedan hålla upp bilen uttagen, för att ersätta däcket. Innan du byter ut däcken, kontrollera först om däcktrycket på reservdäcken är normalt. Efter bytet, dra åt skruvarna och dra åt alla skruvar i diagonalernas ordning efter att dom sänkts.

inte bilen är mycket vanligt, inte tre undersökningen inte oroa

Ett vanligt fel är inte med bilen, i vilket fall utredningen kommer att kunna lösa problemet från följande tre aspekter.

Först bör du kontrollera varningslampan på instrumentpanelen är normalt, som vanligt, försök att väcka den första diagnosen är en förrätt fel eller fel i bränslepumpen. Om startaren misslyckas med att starta, orsakas det vanligtvis av en förlust av batteriet eller ett startfel från startaren. Effektförlust av batteribearbetningsmetod är relativt enkel att hitta en annan bil kommer att ta den röda ledningen som förbinder två bilbatteri positiv elektrod, en negativ elektrod förbunden med den svarta linjen, bilkarossen Jordankare, och sedan för att starta fordonet.

Om starteren fungerar men fortfarande inte kan köras kan det bedömas att bensinpumpen har misslyckats. Det finns många orsaker till bensinpumpens misslyckande, och det är svårt att hantera det själv. Om oljans kvalitet används eller hållbarheten är lång kan den kasseras. Om du försöker slå bränsletanken från chassit med en lång stång, starta elden. Om problemet kvarstår, kan du bara ta till yttre krafter, såsom vidarekoppling 9 95.518 livförsäkring online auto försäkring rädda hotline, så länge som en telefon, kan du njuta av en professionell, snabb service gratis (begränsat till försäkringstagarna). Observera att när du gör en sådan räddnings samtal, se till att ringa för att ge & ldquo; misslyckande riks fordon räddning & rdquo; telefon serviceföretag, för att förhindra den andra parten vägrade att avlägsna platser på grund av undsättning.

Vattentemperaturlarmet är panik, hydrering och kylning kan vara akut

Om det finns ett vattentemperaturlarm på vägen för självkörning, sluta omedelbart. Efter att ha parkerat bilen i en säker position, öppna frontlocket och kontrollera frostskyddsnivån. Om vätskenivån är normal eller något lägre, släcker flammen tills fordonet svalnar naturligt. En annan metod är att driva den varma luften till maximalt växel för att hjälpa till vid kylning.

Om antifrys är ett saknat fordon krävs för att vara naturlig kylning efter kylning till en viss grad, tillsätta en lämplig mängd av antifrysmedel eller vatten på den. Det är naturligtvis en nödsituation. När fordonet kan springa normalt är det nödvändigt att byta antifrost på servicestationen så snart som möjligt för att förhindra att felet uppstår igen.

Wilderness bröt är inte så hemskt, full-service livförsäkringar garanti

picknick en stor fördel att vi kan njuta av åkturen, men det är inte utan risk, i ett fordon fastnat i leran är en av dem, vid denna tid, klippa Det är inte möjligt att öka bilens hastighet genom att öka gasreglaget för att försöka spola ut lera. Den första och främsta lösningen är att använda ett första växel eller ett bakväxel för att hålla motorn på ett högre vridmoment och köra ut ur den leriga vägen vid låg hastighet. Om upprepade försök fortfarande inte kan gå ur gungfly kan spadar och andra verktyg gör gapet mellan hjulen och vägytan, och sedan börja låg hastighet exit. Dessutom kan de fångade hjulen avluftas, däcktrycket reduceras och hjulgreppet förbättras.

Du kan bara vända dig till bränslet för hjälp. Du kan fånga de passande bilarna eller ring 95518 till 9 personer online bilförsäkring för att få hjälp. Om din bil är nio följande icke-drift av buss- och familjer från fordon och PICC försäkring, kan de njuta av PICC infördes i år & ldquo; Zero & rdquo; sju Löfte av & ldquo; en rikstäckande fel på fordonet Fri räddningstjänst ger dig obegränsade släpvagnar, oljeleverans, laddning, däckbyte och andra tjänster under din policy.

Naturligtvis är det bättre att förebygga självhjälp, livförsäkring på nätet bilförsäkring påminna er om att för att undvika mer problem i den normala fordonet ska vara regelbundet underhåll, markkontrollen innan resan, till uppkomsten av dolda faror i tid att lösa innan de uppstår .

Relaterade Rekommenderad läsning: dåliga vägfordon på väg inte panik lära dig sätt att hantera dålig bil http://yongche.16888.com/wxzs/2013/0508/232918.html

Lämna ett svar