Vad gör du när du älskar bilens strålkastare? DIY utbytesbil strålkastare

                

[familjebil] om det inte finns någon kunskap om ägaren av bilstrålkastare, då vi kör bil på natten kommer att vara oförmögen att röra sig, och med hög kvalitet ljuskälla på natten med vår väg kommer att bli säkrare, så känn dig fri att låta bilen Det är mycket viktigt att strålkastarna är i gott skick. Öppet fordon underhållsmanual, en lista över slitdelar i en strålkastare där, tillsammans med frekvent användning av långa, glödlampan plötsligt gick ut eller minska ljusintensiteten är när det händer saker, och den här gången måste vi byta ut Lampa glödlampa, låt oss prata om processen att ersätta glödlampan själv.

● Var köpa strålkastarnas lampor

strålkastarnas lampor och andra underhållsfordon som tillbehör, är mycket lätt att köpa, till exempel den lokala bilmarknaden och genomgripande elleverantör Men det finns fortfarande många mysterier här, lyssna på mig en efter en.

1. Auto Parts Market

Produkterna på auto parts marknaden är relativt säkra. Det är lugnande att ha en fysisk butik, även om det finns något problem med produkten, kan du få tillbaka den. men vi vanliga människor behöver påminnas om att praktiskt taget ingen möjlighet att skilja äkta och oäkta produkter, så se till att välja en bra ansedda företag, en del av glödlampan tillverkarna kommer att märkas runt kontakt återförsäljare information om den officiella hemsidan, denna grundläggande butik Kan inte gå fel, kom ihåg att be om en formell faktura efter inköpet.

2, elleverantören webbplats

I den relativt välkända inhemska elleverantör webbplats, i princip ett brett utbud av fordons glödlampa försäljning, som har ett gott rykte Jingdong Mall, Amazon, Suning Köpa etc. Taobao har säkert fler produkter, men kvaliteten är inte garanterad. Om du vill köpa i Taobao är de produkter som köpts i Taobao Tmall Mall mer lugnande.

● jag behöver köpa vilken typ av glödlampor

När du köper glödlampor, affärsmodellen kommer att fråga dig vilken typ av lampa, den här gången kan vi från flera vi lär oss att: för det första, titta på hans bil för att ta bort glödlampan, lampan längst ned kommer det att finnas en viss identifieringskod, den andra är att titta på fordonsunderhåll manual, sårbarheten i listan över de flesta modeller anges i underhållshandboken, Det finns ett annat sätt att göra det, det finns inget sätt, det vill säga bilmodellen relaterade bilforum, titta på netisens inlägg eller konsultera de ersatta nätverken kommer att känna till.

Idag bilstrålkastare och halogenlampa HID xenon lampa-baserade, det finns några nya modeller började använda LED-lampor, som installeras efter instabilitet och prisskäl xenon strålkastare denna artikel endast för användning av halogen stora Medium och low-end modeller av ljus. Halogen är generellt låg färgtemperatur, låg kostnad, prisvärda bilar i allmänhet använder denna lampa, en 12V 55W glödlampa pris allmänna specifikationer om 20-50 yuan, medan användningen av ny teknik med hög ljusstyrka, hög färgtemperatur glödlampor, såsom Philips och Osram och andra märken, samma modellpriset är cirka 200 yuan.

billampa glödlampa är mycket stora modeller, deras huvudsakliga skillnaden är glödlampan bas, dimensionerna och gränssnitt, gemensamma modeller H1, H3, H4, H7,9004,9005, D2S, D2C, etc. och så vidare. Vår nuvarande vanligaste modellerna, H1 används H3 majoritet för dimljus är strålkastare också användbart i de undantag, H4 ofta återfinns i koreanska bilar och japansk bil, när och fjärran i samma glödlampa inne H7 är mestadels används för de europeiska bilarnas fjärr- och halvljusbelysning, och ljusstyrkan är utmärkt.

lampbyte fordon för muren Cool Bear, har köpt fyra år, reser mer än 50.000 kilometer, avståndsljus strålkastare som använder delad design, halvljus ljusstyrka knappt nöja sig i staden, men körde iväg när ljusstrålen ljuset släcks, i utkanten av motorvägen eller väg när helljus på en mängd inte tvinga, så den här gången bestämde jag mig för att ändra ljusstyrka och belysning avstånd Båda är utmärkta glödlampor.

Lämna ett svar