Detaljerad torkararmen och den typ av gränssnitt och hur man byter

[familjebil ägare kunskap om] bil vindrutetorkare alla är bekanta med, har bilister använt, köpt, men ersätter torkar själv inte alla styrkor, Med tekniken utvecklas också torkaruttagets form. Många vänner är förvirrade när de först byter torkaren. ”Ja! Hur skiljer det sig från vad jag tidigare sett?” Så idag kommer jag att berätta om typen av torkararm och gränssnitt och hur man byter ut den. Saker är inte komplicerade, men ibland är det så dåligt.

● U-form av gränssnitten torkararms

Denna U-formade torkararmen gränssnittet är den mest traditionella stil, mycket stark enhet, bara köpa den U-formade öppningen hos torkar Det kan installeras, men sättet att ersätta denna torkare är relativt gammal idag, och installationsmetoden är inte så mänsklig. Dessa typer av wipers finns vanligtvis på low-end och mid-range modeller, främst med en bentorkare.

krävs under demontering skjuta roten av torkararmen torkar Xianxiang, efter fullständig frikopplad från gränssnittet för torkararmen, kan dras ut igen i motsatt riktning, kräver denna operation mer känslig metod i Vrid den rörliga torkarremsan innan du drar ut den, annars kommer den att blockeras när den dras ut. Det bör noteras här att det finns många torkar som är täta när de demonteras. Vid denna tidpunkt kan vi inte använda för mycket kraft, annars kommer det lätt att skada torkargränssnittet och våra händer.

En vän runt mig stötte på ett annat problem när jag bytte ut det. Det tog lång tid att få ner det, men den nya installerades. inte gå upp & hellip; & hellip; tiden för montering av samma anledning, gränssnittet för torkar till torkararmen att penetrera, uppmärksamhet för vindrutetorkare, ryggraden för detta steg när torkararmen från fästet genom torkar och Dra den U-formiga kontakten upp i den U-formade bajonetten, och vissa kan höra ett klart ljud ”&”; 说明 ”, vilket indikerar att installationen är på plats. Dessutom, om inte riktigt ihåg det, är det enklaste sättet att: en noggrant observera och komma ihåg processen rivning, hur man hur man tar bort accord, 2, finns det två flesta bilar är främre torkare före installation och En annan jämförelse kan bidra till att skilja riktningen. Mitten fordons

Några ursprungliga U-gränssnittsenheten torkararmen, för estetiska ändamål, den övergripande formen av designen känsla av väl torkare, har en liten gränssnitt avstrykarlocket, ersättnings vindrutetorkare Jag måste lyfta detta lilla lock innan jag kan ersätta det som en vanlig U-formad torkare.

U-formad gränssnitt kan även vara självansiktslyftning vindrutetorkare, Vindrutetorkaranläggning konsekventa med benet, men på grund av strukturella begränsningar skulle sådana torkare ha vid gränsytan ett relativt stora utsprång, och vanligtvis har en dekorativ täck i ovanstående kommer, är det nödvändigt att öppna det dekorativa locket före installationen, kommer att utsättas för ett U-formade gränsytor, är gränssnittskortet ordentligt i den U-formade dekorativa täcka för att täcka munnen och sedan . Denna typ av torkare är dock en kompatibel produkt avsedd för den U-formade bajonetten med en benfri torkare, så den ser inte så vacker ut som den ursprungliga benfria torkaren.

Lämna ett svar