Kommer inte reparera bilen? Sammanfattning av det underhållsarbete som kvinnan kan göra

                

[familjebil] kunskap om ägarna kommer att driva de flesta kvinnor, för några enkla underhåll ofta inte vet något om, men bilen trots allt deras & ldquo; & rdquo;, häst naturligtvis stor omsorg, men ofta vet inte hur man ska lida Underhållet är bra, därför frågade vi specifikt bilen underhållsbefälhavaren att ge några råd, det mesta av det dagliga underhållsarbetet som damen kan göra, kanske du vill försöka.

enkelt underhåll

Car Wash: spara pengar och motion varje kvinna vill ha sin bil rena ljusa, så ofta att tvätta biltvätt, men har inte tänkt på sin egen ? händer, tvätta bilen

modern arbete snabbare och snabbare tempo i livet, många kvinnliga ägare ingen fri tid att utöva, ” ägaren kan sätta dig biltvätt som ett slags unika friskvårdsaktiviteter. ”Länkar från en fitnessklubb sa att” stänkvatten, torkning etc. är uppenbara kroppsrörelser, och kroppens kalorier är inte mindre än jogging. & Quot; därför om förhållandena tillåter det, tid att vila, gör det själv biltvätt är också ganska bra, kan handtvätt spara pengar, än viktigare, är ett bra sätt att gå ner i vikt.

bil Hygien: Regelbunden rengöring givare hytt kännas varm känsla från den första rena, förbättra hälsan bil, tror jag att detta är en hel del kvinnliga ägare är mest villiga att göra. Särskilt uttag, instrumentbräda förvaringsfack med dessa hälso hörn mer att göra sanering arbete, använda särskild invändig rengöringsmedel på konsolen, dörrar och andra delar rengöras och desinficeras.

kvinnliga ägare själv Från och med nu, när bilen invändig rengöring av, vi måste skydda ljud, radio, CD och annan elektrisk utrustning för att hindra dem från vatten och korrosion. Bilstolar och sittdäck ska rengöras ofta, och det är bäst att förbereda några uppsättningar, så att byte av dem med jämna mellanrum kommer att ge bilen ett nytt utseende.

Dagligt underhåll

Du måste vara uppmärksam på din bil för daglig underhåll. Direktören Wang of Henan Weijia Store Service Station sa att teknikens innehåll i bilen nu kommer. Ju högre grad, desto svårare är det för kvinnan att lära sig. Så länge problemet upptäcks kan problemet med fordonet hanteras när det bara är i första hand.

bilister har oftast att lära sig att titta på ” tre olja, Sanshui så kallade ” ” tre olja, Sanshui ” är olja, transmissionsolja, bromsvätska, vattentankar, vatten vindrutetorkare, batterivatten Den kvinnliga bilägaren borde veta hur man ser och ser var för att undvika att olyckan skadar bilen.

visuella däcktryck på det, vilket är för föraren, bör det inte vara något problem, så länge se några lufttomt däck, däcktrycket är för lågt, bensinstationen uppblåst det. När det gäller bromssystemet kan du känna det när du lämnar mellanmålet. När du upptäcker att bromsarna inte är för känsliga bör du kontrollera det.

oväntade problem

stänga av fordonet i ett fordon i rörelse Flameout, vilket är föraren ofta stöter på problem, den här gången, skulle du bättre vara på hornet av bilen vände dövörat håll sin egen spänning följa stegen för att börja skolan bil tränare hade lärt: lyft långsamt kopplingen, accelerator för ljus, fordonet sakta framåt. Om du inte kan få bilen att börja om och om igen, är det bästa sättet att be andra bilägare att hjälpa. Om fordonet inte startar ska du ringa till bensinstationen och be om hjälp.

Plötsligt kommer många kvinnor inte att ändra sina reservdäck. Om du inte har en bil framför byn kommer du att vara i dålig position. Låt oss nu lära dig hur du byter dina reservdäck och håller dig från att lösa problem i oroliga ögonblick.

Använd först uttaget för att stödja bilen något och lossa hjulets fästmutter innan däcket har lämnat marken. Efter att skruva loss fästmuttern, fortsätta att använda jack bilen fram till efter däcket är helt från marken, för att ta bort den ursprungliga däcket reservdäcket installerad ordningen på diagonalen, respektive, alla fästmuttern enhetligt Fäst den, och slutligen sänka kåpan, och arbetet med att byta däckändarna här.

Relaterad Rekommenderad läsning: Luftkonditioneringsfilter Rengöring Regnsäsongbil behöver mer uppmärksamhet vid rengöring

Lämna ett svar