Hur mycket kännedom om däcken vet om det nya däcket är utrustat med en främre axel eller bakaxel?

                       [Bilägarens hembilkännedom] Under processen med daglig användning av bilen, på grund av skillnaden i graden av slitage, har fordonet sällan fyra däck bytts ut samtidigt. Det vanligaste är att ersätta de två koaxialdäcken samtidigt. Däckservicebutiker rekommenderar vanligtvis bilägare att installera nya däck på framaxeln, med motiveringen att framaxeln är ansvarig för styrning och framhjulen behöver bättre grepp. Vissa däcktillverkare rekommenderar dock att nya däck ska installeras på bakaxeln. Mot bakgrund av dessa olika förslag, vem ska vi lyssna på?
● Kumho Tire rekommenderar: nya däck ska monteras på framaxeln
Kumho Tires rekommendationer representerar nuvarande mainstream-visning, det vill säga nya däck Monterad på framaxeln. Vi kan hitta det här rådet på däckkunskapssidan på Kumho Tires officiella hemsida.

● Michelin rekommenderar: Installera nya däck på bakaxeln kan förhindra överstyrning
En annan vanlig däcktillverkare, Michelin, ger den motsatta rekommendationen till Kumho Tire: New Däcket ska monteras på bakaxeln.

Michelin förslag har naturligtvis sina anledningar: De nya däcken kan ge bättre vått grepp än de gamla, och när de nya däcken är monterade på bakaxlarna kan fordonet överskridas på hala vägar. risk.

● ”GT Racing 5” speluppenbarelse: bakhjulsgreppet är mycket speciellt – ”GT Racing 5” är ett tävlingsspel som är väldigt varmt de senaste tiderna, spelet är högt för olika prestandamodeller Graden av simulering är fascinerande. Vår redaktionella avdelning har också en hel del spelutrustning, förutom gratis underhållning för alla, kan det också ge en värdefull bilinspiration – vi känner faktiskt den uppenbara inverkan av däckgrepp på fordonshantering under spelet.

I spelet, när vi byter däck till fordonet, om det mjuka däcket är monterat på fordonets bakaxel, kommer chansen att överstyras när fordonet svänger kraftigt, om det är monterat på bakaxeln Det är ett hårt däck, och situationen är bara motsatsen.

Lämna ett svar