Dippvinkel? Detaljerad hjulinställning vanlig term [

] familjebilar kunskap av ägarna före uppkomsten av konceptbilens hjulinställning har funnits, hastigheten på vagnen och tidiga bilar är fortfarande mycket nära, men använder också en mycket komplett upphängningssystem Därför är det nödvändigt att regelbundet justera positionen på fram- och bakaxlarna fint. Eftersom de första åren av Kina väldigt få privata bilar, bilar, och inte heller den nuvarande 4S butiken reparation butik och öppna upp, så de flesta människor är det svårt att se till bilens hjulinställning.
motorn, är transmission chassidesign skäl de fyra hjulen på bilens vikt börda inte samma sak, BMW: s radmotor lutas i en vinkel, är det främsta skälet för att få bättre Viktfördelning. För att säkerställa normal körning och vridning av fordonet är det relativa läget för varje hjul olika.
tidig fordonshjulinställning kräver en speciell klampning, linjal, mätklocka för att mäta, såsom hjulinställning utrustningen är enkel, men mycket noggrann och effektiv, eftersom F1-bilar fortfarande använder denna original Metoden för att göra justeringar för fyrhjulsjustering. Hur
bil hjulinställning: Kingpin visas när
hjulinställning vinkel, en del av villkoren tå, förhands vinkel hänvisar sk caster vinkel mot kingpin den vinkel som bildas mellan den vertikala och framhjulet bakåt lutande, ju större vinkel desto längre hjulbas, desto högre stabilitet i körning rakt fram, kommer styrningen bli matt. Kingpin lutningsvinkeln hänför sig till kopplingstappen, den vertikala vinkeln som bildas mellan hjulet och, när den drivande kraften av framhjulens styrvinkel större stött större, mer gynnsam inriktningshjul, men kommer Vänd sig till att bli allergisk.
vinkel avses den vinkel som bildas mellan fordonet från den främre vyn, hjulen med marken, lutningsvinkeln är i tån värdet av hjulbildning, hjulet bildas när en negativ karaktär. Nu har de flesta av de modeller för att förbättra hanteringen stabilitet, kommer framhjulen anta en noll eller negativ lutningsvinkel, om vinkeln för framhjulen är inte normalt, inte bara kommer att påverka hanteringen stabiliteten, kan också orsaka däck ojämnt slitage. Bakhjulen hos vissa modeller kan också justera lutningen. Om bakhjulets lutning inte är normal kommer det att vara uppenbart understyrd eller minskad rak körstabilitet.
tå innebär ser från ovan fordonet, och vinkeln mellan rörelseriktningen för hjulet, tå tå värde är för stort, karaktären är stor negativ tå. Under normala förhållanden ska tåen på fram- och bakhjulen hållas noll, och motsvarande ökning av negativvärdet på framåtbenet gör styrningen mer flexibel. Ökad negativ bakhjuls toe-in, kan det förbättra stabiliteten i körning rakt fram, så de flesta av bilens bakhjul toe-in är noll eller ett litet negativt värde.
fordonshjulinställning, är det svårare att förstås att termen är att främja vinkel, helt enkelt är det vinkeln mellan vinkel och fordonets centrumlinjen mellan de främre och bakre hjulen ena sidan, även kallad lateral förskjutningsvinkel.
Om framdrivningsvinkeln är för stor kommer bakhjulet på ena sidan att ge ett betydande partiellt slitage. Om hjulet tån inte justeras, lutningen av den halvoberoende, icke oberoende bakhjulsupphängning, betyder det att upphängningssystemet har producerat skada, deformation, om oberoende upphängning, är det nödvändigt för att positionera de bakre hjulen justeras.

Relaterad Rekommenderad Läsning: Torkaren är överstrykt? Lär dig om de ”bärbara delarna”

Lämna ett svar