Ingen leverans av reservdelar och reparationsmetoder i akut behov av akuta reparationer

[familjebil] kunskap av ägarna när vi körde avkunnats en mycket viktig sak plötsligt fordon bröt halvvägs detta hur man gör? på denna punkt måste vi vara lugna, i själva verket, vissa inte mycket allvarligt problem som vi kan använda sättet att hantera den akuta, då jag kommer att lära dig några av trafiken i misslyckande är ingen akut leverans av reservdelar och reparationsmetoder angelägna.

1. i vattnet slangbrott

är inte brista, kan användas belagda med ett skikt av tyg lindade tvål läckor; spruckit så stor, kan vara mjuk Röret skärs vid brottet, och ett bambu-rör eller järnrör placeras i mitten och binds med en tråd.

2. Fläktbältesbrott

Du kan knyta det brutna bältet med tråd eller köra bort det.

3. skruv reglaget

skruva reglaget kommer att orsaka oljeutsläpp eller lös vevstake, kan det inte fungera. När tiden för att reparera den ursprungliga skruven med en hammare kan hamra platt, så att båda sidor av expansionen ökar återfästbar bra, men inte fristående flera gånger tills nästa underhåll.

4. tankskada

i användningen av fordonet, fann läcka från tanken, kan läckorna torkas ren med tvål eller bubbelgum belagt i olja, den temporära blockeringen; med ring Reparation av syrgasharts, effekten är bättre.

5. rörledningsbrott

kan brista när rörledningsbrott torka rent, belagda med tvål, med en trasa eller plastark lindad runt röret bristning, och snäva trådknippena, beläggs sedan med Ett lager av tvål.

6.Fouling of tubing

När röret är trasigt, kan gummit eller plaströret som matchar rörets diameter. Om kontakten inte är tillräckligt tätt, är trådens ändar täta tätt för att förhindra oljeläckage.

7. trakom huvudet visas oljeutsläpp, läcker

i enlighet med storleken av trakom, välja lämplig storlek elektrisk säkring, hand hammare försiktigt släppa i blistren, kan Eliminera oljeläckage och vattenläckage.

8. rörskarvar läcka

användning fordonet, såsom motorolja rörskarvar, mestadels vidgande rör och röret är inte förseglade grund av muttern. Tillgängligt garn lindat på den nedre kanten av hornet, och sedan flänsmuttern skruvas rörskarv, bubbelgum kan även tuggas eller maltos till en pasta, överdragen nötolja ficka för att vara xerogeler nykomling tätning.

9. oljepump membran eller membranbrotts eller bryta

kan tas isär membranpumpar, trälim, bakelit eller plastfolie elektrisk isolering ursprungliga form, storlek, som bildar Pila Och polerad för att passa.

10. Ventilfjädring

Efter att ventilfjädern är trasig kan den brutna fjädern tas bort, och de trasiga två sektionerna kan vändas och användas. Kan också finna en 1 mm tjock järnplåt skuren i ett mm större än diametern på fjäderskivan, skär ett cirkulärt hål innerdiameter som är mindre än fjäderns 4 mm i diameter, den yttre kanten av 6 mm varje 4 mm längd av skuren rip, skjuvning Därefter vika en bit varannan stycke för att bilda ett dubbelsidigt fjädersätesspår, och lägg sedan våren på huvudet i järntanken för att använda.
Relaterad rekommenderad läsning: Torkaren har skrivits över? Lär dig om ”slitage”

Lämna ett svar