Bestäm om navskruvarna är lösa genom att lyssna på däckbruset

                       [Kunskap] bil husägaren tröttna på säkerhet och integritet är en viktig del av säkerhetsbilen och skruva fäst däcken är tillförlitliga, men vi är mest sannolikt att försumma plats, hur man kontrollerar däck skruvar är åtdragna? Vid en väns åsikt normalt inte bry sig om att kolla upp det, även genom sina egna erfarenheter, att berätta för dig att bedöma nav skruvar är lösa genom att lyssna till ljudet av däck tips.
nav när skruvarna är lösa trycker bromsarna i downhill hjulet kommer att utfärdas en fin knock knock ljud, om skruven är lös hjulet kommer hjulet att förstärkas av ljudet av stammen kan förväxlas Jag tror att den är gjord av något som placeras i bakrutan.
När navskruven är lös, svänger hjulet mitt i gång och ett klart klick kommer att höras vid låg hastighet. Stoppa nu hjulskruven omedelbart.
för att garantera sin egen säkerhet, vänligen vänner i framför bilen körning måste utveckla för vana att kontrollera
1. utveckla goda vanor på framsidan av bilen och kontrollera däckhjulskruven för att förhindra uppkomsten av underskottssvänghjulsskruvar olycka. Samtidigt bör kroppsvillkoren och deformationen av däcken kontrolleras.
2. Utveckla vanan att observera och lyssna på bilens löpande ljud. När du upptäcker onormalt buller i bilens körning, var noga med att kontrollera den noggrant.
3. Utveckla vanan att regelbundet kontrollera 4 olja 2 vatten, extra däcktryck, hjulnavskruvar och hantera de problem som hittas i tid utan dröjsmål. Om reservdäcktrycket är otillräckligt, upptäcker däckbytet att reservdäcken inte är tillgänglig.
4. Särskilda omständigheter bör vara särskilt uppmärksamma. När det gäller underhåll av anläggningen före och efter utbytet med andra verksamheter, vara noga med att kontrollera däckskruvfäst, och ofta en stram skruvar för att förhindra skruvarna sprang misslyckande. Kontrollera
5. Efter att ha kört dålig väg däck, stötdämpning och andra delar, ägna särskild uppmärksamhet åt de däck för skador och förebygga våld Skadade däckets slitbana stor olycka inträffade vid hög hastighet.
Rekommenderad läsning: Nödhanteringsmetoder utan reservdelsförsörjning och brådskande behov av reparation

Lämna ett svar