Håll nödvändiga dokument Bilrättigheter måste vara uppmärksamma på fem punkter

                       Familjebilar [kunskap om] Ägaren omedelbart och 315, inför många hinder bil konsumenträttigheter, förutom fordonsägare lita på årsstämman annan än 315, vad som borde vara hur att skydda deras legitima rättigheter? Process rättigheter och vilka försiktighetsåtgärder Vad? Denna artikel, Xiaobian ger råd till alla.
Först väljer regelbundet underhåll av kvaliteten på reparationsföretag repar: Naturligtvis är 4S butik vanligtvis kvalificerade tjänsteföretag, men nu en stad av samma märke tenderar att ha en hel del 4S butik, kan ägaren vill veta mer om varje Kvaliteten på service på 4S-butiken, letar efter den mest säkrade 4S-butiken för underhåll.
För det andra, behärska kunskapen om vissa bilar. Nu finns det fler och fler kvinnliga förare, men kvinnliga förare är okunniga om underhållet av bilar, vilket gör att vissa olagliga butiker har en chans. Därför bidrar mastering av vissa elektrotekniska fordonsindustrin, utöver sina egna drivfördelar, också till underhåll och fördelar för fordon. Om exempelvis överföringsoljan ersätts med 4 liter, om 4S-butiken ersätter dig med 6 liter, betyder det att det finns ett problem.
tredje tecknat ett omfattande avtal, ägare måste ingå ett avtal i förväg (särskilt i underhållskostnader över 1000 yuan), för att undvika onödiga problem med underhållssidan. Kontraktet bör innehålla innehållet i ”underhållsprojekt, underhållsplan, underhållspris, betalningsmetod, betalningstid, kvalitetsstandard för underhåll och ansvar för kontraktsbrott”. Påminn ägaren av ett kontrakt med en relativt hög underhållskostnad, helst genom en advokat eller en professionell.
4. Efter reparation av bilen, be om och behåll de nödvändiga dokumenten. Det är viktigt att butiken tvist med Wu 4S, lyckligtvis behöll listan reparation, annars sa jag ryktet, för rätten att ge den mest övertygande bevis. När du samlar ovanstående lista, var noga med att vara uppmärksam på underhållsföretagets officiella tätning.
femte om farligt tillstånd av fordonet i olika ställen, om möjligt, försöka att inte välja offsite reparation, om vi måste reparera på olika platser, vänligen konsumenter till försäkringsbolaget utsedda reparation station för att reparera, så om mer tillgängliga efter tvist Möjligheten till den andra reparationen.

Relaterade Rekommenderad läsning: Collection dimma och dis dagar körde lära dig hur man korrekt använder lampor
Observera att tala om USA körde
från studenter i dragracing evenemang

Lämna ett svar