Bilunderhållsskola – Hur man gör om bensinpumpen inte pumpar olja

                       Home [bil] kunskap om ägaren av bilen när pumpen inte pumpa olja, bör repareras för att förhindra att underlåtenhet att expandera. Detta är med bil kontrolleras för att avgöra vilka delar av den inledande misslyckande, då analysen av oljepumpen, oljepump diagnostisera problemet platsen, orsaker och omfattningen av fordonsoljepump för att analysera och lösa problem.

1) Kolven och kolven är sliten. Under användning, bränsleinsprutningspumpen av mekaniska föroreningar in i kaviteten bildad abrasivt slitage, korrosiva effekten plus bränsle, kolven och hylsspalten ökar, gapet orsakar bränsle från kolvhylsan när olja tryckslaget Läckage, så att oljeförsörjningen är otillräcklig eller inte.

2) Oljeventilen är sliten. Bränsle mekaniska föroreningar, vilket resulterar i en hög flödes skur oljeventilen och reducerat slitage remsa Mifengbuyan eller ventilsätet, det höga trycket resttryck mindre än den inre slangen. När insprutningspumpens pumpoljan igen när det är en del av bränsletillägg trycket i högtrycksslangen, och sålunda in i cylindern för bränslebrist, är oljan inte är allvarlig.
3) Oljeventilfjädern är ogiltig. Oljeventilventilens fjäder stänger oljeutloppsventilen till ventilsätet. Tätningen är tillförlitlig och bränslet av högtrycksoljebåten är omvänd. Om ventilfjäderkraft av trötthet minskas, tillgrep backventilförslutningseffekt till oljeförsämring, olja tillbaka fenomen inträffar, och som ett resultat orsaker och 2) desamma.
4) Trycket på lågtrycksoljeledningen är otillräckligt. Det finns vissa Hydraulisk bränslepumpen lågtrycksolje, för att säkerställa snabb bränsle in i pumpkammaren, för att säkerställa de insprutningspumpoljepump oljebehov. Om oljepumpkapacitet av matningspumpen eller reduktion pumpolja eller dieselfiltret, oljepluggen, bränsle eller luft i systemet, kommer att göra bränslepumpen lågtrycksoljekanalen oljetrycket reduceras, inte ens ett tryck när bränslepumpen arbetar, bränsleinsprutningspumpen kan inte snabbt in i hålrummet, vilket resulterar i otillräcklig bränsleinsprutningspump olja eller ingen oljepump.
5) när oljemängden inställningsspaken eller hastigheten reduceras i spärrande läget av bränsletillförseln, eller inte leverera i position, vilket resulterar i den effektiva bränsleinjektionsslag hos kolven är reducerad eller noll, oljeinsprutningspumpen Otillräcklig eller ej olja. Acceleration justeringsmekanism
6) hos motorn på grund av fastklämning eller felaktig justering av trycket som verkar på regulatorfjädern minskas, har mängden av oljeinsprutningspumpen regulator varit begränsade, dvs mindre än olja.
7) Kolvfjädern är ogiltig. Om den komprimerade kolv våren trötthet på grund av den långa eller trasig, kan vi inte garantera god kontakt mellan kolven tillbaka i tiden och positionen för kamrullen kroppen. På kolvslag kommer att minska, vilket resulterar i otillräcklig tillgång eller ingen leverans.
8) kam slitage eller felaktig justering av rullkroppen kommer kolven hissen reduceras, vilket orsakar otillräcklig oljetillförsel; skador på kamaxellager, kamaxeln radiell förskjutning (nedåt), vilket medför att oljepumpen tryckfallet , vilket resulterar i en minskning av oljeförsörjningen.
9) sub-kolonn img flertal fastnat med gapet på grund av kolven och hylsan är för liten, för stor eller viskositeten för diesel, felaktig justering av rullkroppen (justerat för hög), kolvlyft, oljan och dess spets kommer blocket motsäger och tjockare, har fastnat i kolvhylsan utan olja.
10) Diesel har inte valts korrekt. När den väljs så hög flytpunkt dieselbränsle på vintern, på grund av dålig flytbarhet av dieselbränsle in i pumpkammaren kan inte snabbt, vilket resulterar i reducerad mängd av olja. Om diesel inte flödar, kommer det att resultera i oljetillförsel avbrott, under sommaren, såsom låg flytpunkt dieselbränsle val, på grund av dess viskositet är liten, lätt att läcka, kan också orsaka brist på utbuds.

Relaterade Rekommenderad läsning: att välja rätt par skor Rollup 3 största däck konvertering fel

vid

Lämna ett svar