Underhållskostnader står för 45% lär dig att välja en reparationsplats

                       [Bil husägaren kunskaps] Man beräknar att den totala kostnaden för att köpa en bil från skrot, underhållskostnaderna står för cirka 45%. Så, hur man väljer rätt plats för att reparera, både säkerställa lätt och snabbt repar bilen, men också spendera mindre pengar? Reporter nyligen besökt staden flera verkstäder och samlade förslag på många människor i branschen, i hopp om att Ange referens för de flesta ryttare.
prisskillnaden i engångsavgift Idéer för prisskillnaderna fråga, Changsha, berättade en 4S butikspersonal reportrar, främst på grund av de enorma investeringar 4S butiken, höga underhålls- och förvaltningskostnader, ”Det är som att gå stjärniga hotell och vägkanten butiken för att äta skillnaden, njuta av olika tjänster, priset naturligtvis annorlunda. ”
ett varumärke som specialiserat sig på verkstaden teknikern kocken Wang berättade för reportrar, är timmar avgift högre 4S butikspris En anledning. Den varumärkesleverantörer 4S butik reparation ger en komplett uppsättning förfaranden, demontering endast stötfångare, finns det flera timmars arbete och projekt, och processer är standardiserade, så många konsumenter när det gäller underhåll inklusive demontering engångskostnad ”till exempel att ge 10 yuan en arbetstid, som krävs för stötfångaren 16 timmar före rivning, vilket är mer än 160 dollar, driver upp priset på naturliga”.
och många garage och väg Sidobutiken är gratis. Vissa har förklarats 4S shop ”originaldäck, färg, olja” är faktiskt obefintlig, en vägkant butiksägare sa till reportrar, de flesta tillverkare anger användning för flera produkter, men dessa produkter är tillverkade underhåll av sin egen upphandling Skillnaden är bara i inköpskanalen, priset blir inte mycket annorlunda.
förslag till 4S butiken garanti
Mästare Wang föreslog att det bästa för 4S butiken garantireparationer, eller på grund av brist på nya bil underhållsdokumentation, måste ägaren ha större olycka påståenden när bildelar, ofta Det finns en situation där reparationsverkstaden driver varandra, vilket orsakar onödigt problem för ägaren. 4S-shoppersonalen sa till reportrar att 4S-butiken kommer att skapa en komplett fil för varje bil från bilens ägare till det normala underhållet. I enlighet med relevanta bestämmelser i reparation och underhåll av biltillverkare, när bilen i kör för 3 år eller 80.000 km, kommer bilens chassi, el, fjädring och andra stora fel, 4S butiker vara co-tillverkare för att ge gratis reparation eller utbyte.
Missöde gå 4S butik eller butik som specialiserat
avser en motor och andra ”bristfällig”, för att reparera till mods, det bästa valet 4S. Om du inte vill bli slaktade i 4S butiken, är en enhet av äldre förare rekommenderas verkstad eller en stor speciellt märke verkstad, stort garage 4S butikspersonal och utrustning som liknar en dedikerad teknisk grupp, men reparation varumärke mer komplex, deras underhållsutrustning är också synkroniseras med 4S butiken, reservdelar, som kanaler, men arbetet kostar mycket mindre självklart, inte betalar förvaltningsavgifter till tillverkarna, så priset är billigare än många 4S butiker.
små problem till kedjan verkstäder bekvämare
vägkanten butik underhåll låga underhållskostnader har inte ens tid avgift för vissa små problem, såsom däckreparations, för tre filter, ändra bromsbelägg, olja rengöring , skrapa upp målning etc., mer praktiskt, däck patch hål i vägkanten butiker kan hantera tiotals minuter. Men vägarna butiker brist på yrkesmässigt underhåll utrustning, reservdelar leverera kanal är okänd, som Ms Wong upp målning problem, anledningen billigt är att en hel del butiker minskade antalet steg, inte belagda med rostskyddsfärg, primer eller direkt från färg Tu började måla, men färgen används också importerade och inhemska punkter, prisskillnaden mellan de större, om det inte finns en bekant rekommenderade eller på annat sätt försiktig.
vill ha mer snabbt och enkelt lösa dessa små problem, en kedja av snabb reparation butikschef berättade för reportrar, Changsha stadens kedja av auto tjänsteföretag finns det cirka 10, har sina egna kompetensområden. Han föreslog att om fordons sönderfall inspektion, såsom motor, växellåda och lagerproblem bäst att gå 4S butik, medan en del mindre dagligt underhåll kan välja att bilverkstäder, kan vara ca 20% billigare.

Relaterade Rekommenderad läsning: radiator alltför smutsiga att rengöra kylar effekten av variation DIY

vid

Lämna ett svar