Vad sägs om halvvägs förankring? Lär du inte delar Emergency reparationsmetod [

] av ägarna till familjebilar kunskap när vi körde avkunnats en mycket viktig sak plötsligt fordon bröt halvvägs, hur kan detta göra? På denna punkt måste vara lugn, i själva verket, vissa inte mycket allvarligt problem vi kan använda sättet att hantera den akuta, då jag kommer att lära dig några felfri körning i den tillfälliga akut leverans av reservdelar och reparationsmetoder angelägna. 1.
inlopps- och utloppsslangbrott spruckit
inte tillgängligt belagt med ett skikt av tyg lindade tvål läckor; större bristning kan skäras slangbrott i Sätt ett bambu-rör eller en järnrör i mitten och bind den med tråd.

2. Fläktbältesbrott
Du kan knyta det brutna bältet med järntråd eller köra bort det.
3.
skruvhål reglaget reglaget kommer att orsaka oljeutsläpp eller lös vevstake, kan det inte fungera. När tiden för att reparera den ursprungliga skruven med en hammare kan hamra platt, så att båda sidor av expansionen ökar återfästbar bra, men inte fristående flera gånger tills nästa underhåll. 4.
skador
fordonstanken under användning, fann läckage från tanken, läckorna kan torkas av med tvål eller bubbelgum belagt i olja, den temporära blockeringen; med epoxihartslim Patched, effekten är bättre. 5. rörledningsbrott
kan vara raderbar när
rörledningsbrott bristning ren, belagda med tvål, med en trasa eller plastark lindas runt röret bristning, och snäva trådknippena, beläggs sedan med ett skikt av tvål .
6. Slangfraktur
När slangen är trasig kan man hitta gummi- eller plaströret som matchar rörets diameter. Om kontakten inte är tillräckligt tätt, är trådens ändar täta tätt för att förhindra oljeläckage. 7. Cylinderhuvudet visas
trakom och oljeutsläpp, läcker
enligt storleken av trakom, välja lämplig storlek elektrisk säkring, hand hammare försiktigt släppa i blåsorna, kan eliminera oljeutsläpp, läckor. 8. rörskarvar läcka när
för motorfordon, såsom motorolja rörskarvar, mestadels vidgande rör och röret är inte förseglade grund av muttern. Tillgängligt garn lindat på den nedre kanten av hornet, och sedan flänsmuttern skruvas rörskarv, bubbelgum kan även tuggas eller maltos till en pasta, överdragen nötolja ficka för att vara xerogeler nykomling tätning.
oljepump 9. Membranet eller membranbrotts eller bryta
avlägsnade avtagbar membranpump, trälim, bakelit eller plastfolie elektrisk isolering ursprungliga form, storlek, som bildar sågen arkivering, polering och monterat .
10. Ventilfjädring
Efter att ventilfjädern är trasig kan den brutna fjädern tas bort, och de trasiga två sektionerna kan vändas och användas. Kan också finna en 1 mm tjock järnplåt skuren i ett mm större än diametern på fjäderskivan, skär ett cirkulärt hål innerdiameter som är mindre än fjäderns 4 mm i diameter, den yttre kanten av 6 mm varje 4 mm längd av skuren rip, skjuvning efter en god var och en vikt för att bilda en dubbelsidig fjädersätesspår, och vrid sedan runt den fjäderbelastade metallbadet kan användas.

Relaterad Rekommenderad Läsning: 45% underhålls- och reparationskostnader lär dig att välja en reparationsplats

Lämna ett svar