Light Group tillsammans för att hitta vatten ”svämmade bilar” spårar familjens bil [

] kunskapen om ägare i sommar, över hela landet i varierande grad av invasionen av kraftigt regn, regn och sådana anläggningar i olika städer samtidigt som grunden problem utsatt, men på grund av det stora antalet ”översvämmade bilar” inflöde, utan också gör bra och dåligt på denna andrahands bilmarknaden allt till förvirring. Då inför en sådan kaos på marknaden, konsumenterna hur man väljer det? Nedan kan du följa fotspåren av redigering, låt oss titta på ”översvämmade bilar” vänster spindel Sima
vi lärt oss in i butiken underhåll ”översvämmade bilar” är i stort sett delas in i två kategorier. Den första kategorin är den inre vatten, men motorn inte har skadats, för denna typ av bil, genom att städa och reparera kabelstammen kan slutföras. Den andra typen av bil var inlopps motorn och skador på elektroniska komponenter i bilen, då du behöver för att slutföra demontering och kontroll för att fastställa den sista frågan och lösa.

utseende från utseendet synvinkel, vattendränkt fordonslampor del därav kommer det att finnas en viss mängd vatten, vilket kommer att göra risken för en kortslutning av ett belysningssystem. Dessutom är det särskilt tydligt korrosion av bromsbelägg, även om fordonets rost kommer att visas vid normal användning, men inte i närheten av den fulla utsträckning efter blötläggning, kan ytterligare fukt överföra i bromsskon stiftet av kontroll, bromskraften som orsakas av Otillräckliga problem.
Inredning

när regnet började komma in i cockpit, kommer arrangemanget först skada ledningsnätet under golvet, mögliga del av gränssnittet och därmed orsaka kontakt dålig paus och andra problem, och sådana problem vid felsökning är också mycket lätt att hitta. Med inflödet av regnvatten under golvet för en serie av fast metall korrosion kommer att inträffa. Om regn svepte över sätet, sätet kommer inte bara värme och ventilation fördelning varvid den elektroniska komponentskada, chipet kommer att skadas en del av den elektroniska styrenheten.

Lämna ett svar