Bromspedalslaget är för stort. Sammanfattning av bromsfel orsakar

                       Home [bil] kunskap om ägaren av bilen bromspedalen stroke är för stor, är bromsverkan långsam, och även förlust av bromskraften är mycket låg, ökar bromssträckan.

Fel anledning:

1. Bromsoljetrycket är otillräckligt. (I oljehuvudbromscylindern, bromsslangbrott, läckage slangar leder, oljepluggen);
2, luft i bromssystemet; är
3, bestående av en bromspedalrörelsen eller bromsspelrummet är för stora, dålig kontakt bromsback friktionsplattan, olja eller hårt slitna;
4, röret slitage eller stam bromshuvudcylinder, hjulcylinder kolv och cylinder, åldern försämring kopp.
Felsökning:
en, kontinuerlig bromspedalen, pedalen ökade gradvis och elastisk känsla, men pausa och sedan pedalen är fortfarande låg, är bromssystemet Det finns luft inuti, och bromssystemet ska ventileras.
2, är fotbromsen inte fungerar, men mycket få bromspedaleffekter ett kontinuerligt steg, typiskt bestående av en bromspedalslag är för stor eller för stor bromsspelrummet. Pedalfri körning bör justeras, då bromsavståndet ska kontrolleras och bromsen demonteras för reparation vid behov.
3, när bromspedalen, inte svag inte sjunker, men effekten är dålig bromsning, den hjulbromsar fel fenomen, såsom en bromsback i kontakt med olja eller dålig friktionsplattan ålder, slitage, Ltd. Trumman är ojämnt sliten. Bromstekniken bör kontrolleras och justeras och repareras vid behov.

Relaterad Rekommenderad läsning: Onormala ljud från kroppen Detaljerad förklaring av vanliga system för reparation av kropps brus

Lämna ett svar