”Ramasun” stark inkommande lager tyfon bil familjebil Noter

[kunskap om] ägarna av meteorologiska observatorium Central, Typhoon nr 9 i år, ”Ramasun” (super tyfon nivå) har lanserats idag (18: e) runt 15:30 i Wenchang City, Hainan-provinsen, Weng Franca kustområden, vind nära centrum har 17 (60 m /s) vid landning, sedan 1973, den starkaste tyfon landade i södra Kina. Den meteorologiska avdelningen och trafikpolisen påminde de förare som kör i tyfonen måste vara uppmärksamma på körsäkerheten.

1. I det stormiga vädret, innan du kör ut, se till att torkaren, bromsarna, lamporna etc. är i gott skick. Regnvägen är hala och synhållen är inte bra. Det är bäst för nybörjare att köra ut.

2. I vindsvinden, på öppna vägar som motorvägar och förstklassiga vägar, blir vinden större än stadsvägarna. Det bästa sättet att köra bil på en blåsig väg är att sakta ner. Om du känner att fordonet inte är i kontroll under körning, ska du omedelbart söka en säker plats att parkera.
3. vindar i trafiken bör fotgängare uppmärksamma trender, särskilt de som går med en rubrik grejer eller snabb promenad, när vinden kommer upp, den roll som bil horn minskat kraftigt, och några fotgängare eller förare får inte höra horn Föraren av lastbilen måste bunta varorna på fordonet för att förhindra att den blåses bort av vinden eller utspridda för att skada människor. Efter
4. vindar, kommer det att finnas väg grenar, glas och annat skräp, det finns många vattenpölar, denna gång för att bromsa i förväg runt hinder. När
5. stött på kraftigt regn, dålig sikt, torkare ensamt kan inte garantera säkerheten, se till att slå på lamporna, inklusive strålkastare och dubbel blixt. Strålkastarna varnar fordonet i motsatt riktning, och den dubbla flaskan kan indikera bakre fordonet.

6. Om det är vind och regn, och vind och regn är tunga, var försiktig. När sikten är mindre än 100 meter bör öppna nära ljus, markeringslyktor, anteroposterior och dubbla blixtlampor, inte bör överstiga hastigheten av 40 km /t, behålla mer än 50 meter från fordonet framför i samma körfält; när sikten är mindre än 50 meter, Strålkastare, positionsljus, främre och bakre positionsljus och dubbla blixtlampor ska vara påslagen och omedelbart försöka skyddas säkert. Tvinga inte körning.

7. Tungt regn kommer orsaka mycket vatten på vägen. Vatten när mer än hälften av däcket, genom att inte riskera, kommer det lätt leda till ett avgasrör inlopp, så småningom skada fordonet; när vattnet är mindre än halva höjden av däcket, fordonet kan i allmänhet, men inte effekten, den långsamma hastigheten ska vara låg med konstant hastighet, för att förhindra att stänkte vattendroppar övre elektrisk motor, vilket Flameout, vatten efter att ha lämnat vägen, reser snabbt inte omedelbart, eftersom bromsarna kan orsaka stänk okänslig bromsen ska du öppnar låg hastighet perioden som bromsarna eller bli av fukten har avdunstat innan normal körning, om fordonet är avstängd i vattnet, inte börja om igen, bör kalla på hjälp.

Lämna ett svar