Lao Cai undercover 4S butiksserie (5) Vilka gropar finns för underhåll?

                
knubbig efter en bil körde upp totalt alltid känt ett litet problem, så jag bestämde mig för att kontrollera vägen till 4S butiken för att göra underhåll. Så Xiaopang och Lao Cai sa hej och kom över och tog hand om det. Sedan släppte han ”gropen”.
Lao Chai: Long time no se över underhållet det idag? Hur går bilen nyligen?
Xiaopang: Allmänt känner jag mig alltid till att det är ett litet problem. Kolla in det idag.
Lao Chai: Jag tar dig för att se vår sida av servicerådgivare efter försäljningen Liu, men han har en stor erfarenhet av efter försäljning Oh! Om du har några frågor, fråga bara honom.

Xiao Liu ler alltid när vi presenterar underhållsinnehållet och uppriktigt attityd. Men aldrig förväntat allt detta idiom, är Liu kunder i slaktkapacitet också mycket hand.

Xiaopang: Varför är underhållskostnaden så dyrt?
Xiao Liu: Vi är alla belastade rikstäckande, och det finns ingen slumpmässig kostnad.
Xiaopang: Är det? Jag gick till den officiella hemsidan för att kontrollera. (Liu: bad, bör det bort!) Katalog Trap: Vissa bilpriser direkt officiella online-underhåll och avgifter för varje modell, men vissa 4S butiker inte fungerar i enlighet med ovanstående avgifter, så bra som möjligt för Du måste lägga till några extra underhållsposter. Det föreslås att spendera några minuter innan du går ut på Internet slå upp eller vända instruktioner för att se projekt och underhållskostnader. Förutom privat
öka underhållsprojekt denna ’dark arbetar’ utanför, 4S butiker kommer ofta sälja till kunder några av de olika tillsatser, syntetisk olja, etc., och effekten av slaget himlen, alla typer av lyftkraft, skydda motorn, minska Bränsleförbrukning och så vidare. Men den faktiska effekten är långt 4S butik uttryckte det så bra, men en del låggradig tillsats kommer att orsaka skador på motorn. Därför ägare som vill fastare sinne, tror inte retorik 4S butiken, särskilt icke-original eller den ursprungliga rekommendationen och oljetillsatser.
Observera också att i ovanstående 4S butiken underhållsintervaller fälla, mycket ofta, 4S butik kommer att råda på förhand för underhåll eller vissa delar som specificerats av tillverkaren innan ersättnings livet, i själva verket de flesta av dem är alarmerande, bil noterade innan tillverkarna kommer att uppleva en mängd olika vägförhållanden av provkörningen, så tillverkarens rekommendationer underhålls är mycket värdefull referens. Om dina vägar är väldigt dåliga är det inte nödvändigt att behålla dem i förväg.

Xiao Liu: Du måste byta växellåda för denna oljeläckage.
Xiaopang: Men jag ser att andra bilvänner på internet ändrar bara oljetätningen.
Liu: oljeläckage Om du är speciell, måste du vill ändra hela växellådan. (Inte hindrar mig att få bonus denna månad!) Katalog fälla: om de gör ingenting, 4S butik och tillåts komma in i butiken, då ser du mer underhåll och reparationsprocessen. Man kan undvika underhåll mannen spela tricks på din bil, satte de gamla delarna att vänta, men å andra sidan kan vara ett problem personligen, bidra till att öka sina kunskaper om bilen. Varje gång du ackumulerar lite, kan du undvika att slakta av 4S-butiker.
knubbig: Jag sade innan motorn knackar allvarligare.
Liu: Åh, det borde vara ventilen ventilen men vi bara inte varor, nästa gång du kommer att reparera den. (Igen och igen flera gånger på den försäkrade, att fixa bilen när du kan ladda) Review knubbig: Jag ringde för att be, säger lagerventil. Vill du lyssna på telefonen utan mig? (Jag inte ville Fudge dörren ?!) katalog fälla: Även garantin kommer det att vara en fälla. Ibland 4S butiker kommer att vara ’ett stort problem, reparera nästa gång’ ’och inte passande, en ursäkt för att komma tillbaka nästa gång’ för att fördröja, etc., etc. drog ut efter garantiperioden kommer nämna ordet tillsammans för att samla bilreparationer. Jag tror inte så 4S butik ’är inte en ursäkt för att ifrågasätta’, de flesta av felet kommer bara att förvärra, så reparationen så tidigt som möjligt. Som en ursäkt för att inte passande, så länge du vill ändra mobiltelefon för reparation på egen bekostnad, nästa fråga med några andra tillbehör på Goof. Dessutom
många 4S butiker på grund av gratis underhåll utan att ge räkningar, reparation order, fordonsägare i allmänhet kommer inte att erbjudas till underhåll ensam. Detta till synes inga problem, men om det upprepade gånger reparera samma komponenter men inte fixa det, när återvände bilen för att uppfylla villkoren tre förpackningar av lag, om det inte finns inget underhåll enbart skulle vara relativt svårt att bevisa antalet underhåll, 4S butiker och tillverkare kommer därför inte att återlämnas bil.
Liu: Vi har nu en butik verksamhet, för att skicka 2000 yuan värde av store-bred fri bil inspektion, oh.
Xiaopang: Så bra?
många tillverkare oroa skador på rykte för kvalitet bilpriser allmän återkallelse, men de kunde inte minns plötslig händelse. Så många gånger när underhåll kommer dra nytta av sätt att ersätta de återkallade delar, eller i namn av gratis kontroll för att informera kunder butik, sedan dra nytta av den tid att kolla i hemlighet ersätta de defekta delar.
den slutliga analysen, är villig att ta initiativ till att påminna om instruktioner bilpriserna är fortfarande ansvarig för konsumenten, är konsumenten fortfarande en bra sak. Konsumenter bara inte må bra och därför 4S butiken, tacksamt, trots allt, är en självklarhet återkallande problem.

Xiaopang: Varför är backspegeln mer repad?
Xiao Liu: Du har redan den när du kör! (Jag vet inte när skrapning, i alla fall, kan inte känna igen) katalog Trap: reparation och underhåll över tiden inte förlorar en viktig vänster först och främst hålla jämna steg med service rådgivare för att bestämma utseendet på bilen finns det ingen skada, och registreras, i syfte att undvika Det är oklart att nytt trauma inträffat efter underhåll. reparera också mer än några kilometer är normalt, om det behövs reparprovkörningen om mer än tio kilometer kan anses normalt, men om mer än några tiotals kilometer kan ha ett problem, förutom säljarna, är det lätt att dra tabellen Saker, så är det också nödvändigt att skriva ner mängden olja.
Tja, hittills Lao Chai undercover serien kommit till ett slut, om vi har andra aspekter av frågorna kan lämna ett meddelande till oss. Dock är Lao Chai inte undercover igen, inget vi ändra Liu gå.

tacka Shenzhen, Hong Xiang Ling Automobile Trading Co, för att ge plats skott, vi är alla scener presentationer med 4S butiken, som inte är direkt relaterade till Isuzu varumärke.
Micro Signal: chezhuzhijia
färsk varm bil Betyg Nyheter bil tvivlar
scan kod eller sök efter Micro Signal för att få realtid husägaren
hjärtat av bilen sponsrade fakta

Liknande rekommenderad läsning: Lao Chai undercover 4S butik serien (a): att se hur jag luras knubbig bil
Lao Chai hemliga 4S butik serien (2): totalpris hur mycket vatten
Lao Chai undercover 4S butik serien (tre) 😕 fynd kontraktet och vilka fallgropar
Lao Chai undercover 4S butik serien (iv) hur man väljer en bra bil?

Lämna ett svar