Världens sämsta parkering någonsin!

Det finns olika sorters dåliga bilförare. Det finns sådana som kör för fort och därför riskerar sitt och andras liv, eftersom marginalerna att hinna reagera blir så små.

Det finns sådana som har svårt med trafikreglerna och konstant glömmer saker som högerregeln, stanna vid stoppskylt, blinka ur en rondell och hålla avstånd.

Och så finns det förstås de som inte kan parkera. En del ställer sig på linjerna, andra för nära bilen bredvid och några håller på i evighet med att försöka fickparkera.

LÄS OCKSÅ: Sno aldrig p-platsen från en Jeep 

Till den senare kategorin ska nog den här bilföraren räknas. Hon ska försöka parkera framför en annan bil och det går inte så bra. Efter ett tag går det ännu sämre. Och sen helt åt fanders. Tar det slut där? Nej, det finns en final som kan vara den värsta världen skådat i form av bilparkering.

Tack och lov kliver en person in i bilen och får stopp på vansinnesfärden – och det verkar som om damen klarar sig utan skador eftersom hon kliver ur bilen utan problem. För att kolla om det blev någon skada på bilen…

Låt dig inte luras av att filmen börjar lugnt – det accelererar snabbt i slutet. På rätt många sätt.

 


LÄS ÄVEN: Gunnela fick p-bot – i kön till automaten 

Lämna ett svar