Underbar taxiresa med räddade hundvalpar

Det gäller att hitta sätt att sticka ut från mängden och Uberföraren Jonathan Gaurano i Los Angeles kom på en riktig pangidé.

Alla gillar ju hundvalpar – och tycker att räddningshem för husdjur är bra. Så Jonathan bestämde sig för att låna valpar från ett närliggande hundhem och sedan låta taxikunderna mysa med dem under resan.

Som ni kan se på filmen var det ett mycket populärt tilltag för att uppmärksamma djurhem och deras adoptionsalternativ. De flesta vill ogärna lämna tillbaka hundarna. Och alla passagerare som syns har gett sitt godkännande att visa filmen.

Bytte från Uber till Lyft

Det tog Jonathan Gaurano ett år att gå från idé till genomförande med valpkonceptet.

– Vad jag gjorde under det året? Sparade pengar till att göra bilen valp-säker, pratade med djurhem och människor för att få låna några tränade valpar – samt komma på hur jag skulle få det här gjort på det mest säkra sättet, skriver han.

Han jobbar inte längre på Uber eftersom han anser att företagets högste chef Travis Kalanick inte tog tillräckligt starkt avstånd från Trumps försök till inreseförbud. Nu kör Jonathan Gaurano för konkurrenten Lyft i stället.

– Men enligt deras regler får jag inte filma i bilen, vilket är okej. Jag tänker på nytt innehåll under tiden, och det är därför jag nu börjat med vlogging på Youtube.

Här kan du se fler av Jonathan Gauranos Youtube-filmer.

LÄS ÄVEN: Säg hejdå till hundhår i bilen


Lämna ett svar