Tre mässor skapar stor motorhelg

Fords nya supersportbil GT är ett av många dragplåster när Älvsömässan utanför Stockholm förvandlas till rena drömgaraget. För vad sägs om tre olika mässor på ett enda ställe. Tre mässor som var och en för sig är värd ett besök:

MC-mässan. En klassiker som efter några års uppehåll och några års alternerande med Göteborg nu äntligen hittat en ny form som verkar vara bestående. MC-mässan visar som vanligt upp det mesta och det bästa från hojtillverkarna. Vi får också se de heta fyrhjulingarna och det brukar dessutom alltid finnas väldigt gott om tillbehör och utrustning till mc-folket på mässgolvet i Älvsjö.

Bilar som jobbar. Transportbilsbranschen är het i Sverige och flera tillverkare har intressanta nyheter att visa upp. Det verkar också som att hantverkare och hojåkare har mycket gemensamt för båda kategorierna av besökare syns flitigt på ”den andres” mässa.

Stockholm Lifestyle Motorshow där vi får se massor av sköna och coola sport- och designbilar. Har du inte sett Fords supersport GT så är bara den bilen värd entrépengarna. Dessutom gör flera bilar Sverigepremiär på mässan, bland annat Mercedes E-klass All-Terrain. Volvo konkurrerar även på mässan med Mercedes E-klass då de ger sin nya 90-serie stort utrymme. Och missa för allt i världen inte nya Alfa Romeo Giulia.

Uppvisningar på actionarenan

Förutom de vanliga montrarna bjuds det på underhållning i actionarenan i form av uppvisningar och olika stuntgrupper.

Mässan håller öppet nästa vecka från torsdag klockan 10.00.

Mässan stänger sen klockan 20 torsdag och fredag. På lördag är det 9-19 som gäller och sista mässdagen är den öppet 10-17.

Svensk rapport: Här är bilarna med flest motorproblem

Lämna ett svar